خبرنگاران کرونا اسکی ایران را عزادار کرد

به گزارش مجله پیوند، تهران- خبرنگاران- قهرمان اسبق و پیشکسوت اسکی ایران به دلیل ابتلا به ویروس کرونا عصر امروز(آدینه) دار فانی را وداع گفت.

خبرنگاران کرونا اسکی ایران را عزادار کرد

به گزارش خبرنگاران، بهروز کلهر یکی از قهرمانان و پیشکسوتان اسکی ایران عصر امروز به دلیل ابتلا به ویروس کرونا در گذشت.

کلهر متولد 1338 بود و از سال 1355 در تیم ملی اسکی حضور یافت. وی در طول سال ها حضور در مسابقات به عنوان ورزشکار پیروز به کسب عناوین متعددی شد و همچنین به عنوان ملی پوش اسکی ایران در رقابت های مختلفی حضور یافت و در سال 1978 میلادی در شامونی فرانسه پیروز به کسب مدال ارزشمند نقره شد.

قهرمان فقید اسکی ایران سال ها در کادر فنی تیم های ملی اسکی نیز حضور داشت و برای دو دهه عهده دار مسوولیت پایگاه قهرمانی پیست اسکی دیزین بود.

او همچنین به عنوان مربی و مدرس اسکی سال ها به اسکی کشور خدمت کرد و چهره های زیادی را به این ورزش معرفی کرد.

منبع: ایرنا
انتشار: 19 اردیبهشت 1400 بروزرسانی: 19 اردیبهشت 1400 گردآورنده: lordlinks.ir شناسه مطلب: 1051

به "خبرنگاران کرونا اسکی ایران را عزادار کرد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران کرونا اسکی ایران را عزادار کرد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید