عملیات نیروهای حشد شعبی علیه بقایای تکفیری ها در دشت نینوا
به گزارش مجله پیوند، به گزارش خبرنگاران به نقل از بغداد الیوم، نیروهای حشد شعبی عراق امروز سه شنبه عملیات جدیدی را علیه بقایای عناصر تکفیری داعش در این کشور ترتیب دادند. حشد شعبی عملیات مذکور را در دشت نینوا انجام داد.

بر اساس این گزارش، عملیات نیروهای گروه مقاومتی حشد شعبی در دشت نینوا پس از مشاهده برخی تحرکات تروریست های تکفیری داعش در این منطقه انجام شد. هدف از انجام این عملیات، ممانعت از انجام هرگونه اقدام تروریستیِ توسط داعشی ها است.
پیش از این ابوزینب الطائی مسئول سازمان بدر در نینوا اظهار داشت که اوضاع امنیتی این استان به کمک نیروهای حشد شعبی در شرایط بسیار مطلوبی واقع شده است. وی اضافه کرد: با توجه به استقرار نیروهای حشد شعبی و همکاری شهروندان عراقی با نیروهای امنیتی، اوضاع استان نینوا بسیار مطلوب است.
الطائی بیان کرد: مهم ترین دستاورد ما بعد از آزادسازی موصل از دست عناصر داعش، ثبات امنیتی گسترده ای است که در این منطقه بعد از حضور نیروهای حشد شعبی محقق شده است. وی گفت: مواضع تروریست ها در نینوا از بین رفته است و این مسأله بیانگر میزان امنیت و ثباتی است که این استان از آن بهره می برد.
منبع: خبرگزاری مهر