واکنش وزیر بهداشت به مشاهده کرونای ایرانی ، عبور از 100هزار تست روزانه

به گزارش مجله پیوند، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در واکنش به مشاهده مواردی از کرونای ایرانی در کشور، توضیحاتی ارائه داد.

واکنش وزیر بهداشت به مشاهده کرونای ایرانی ، عبور از 100هزار تست روزانه

به گزارش خبرنگاران از مهر، سعید نمکی در حاشیه برنامه واکسیناسیون سالمندان در آسایشگاه کهریزک، در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه در فضای مجازی عنوان می گردد مواردی از کرونای ایرانی در کشور مشاهده شده است، گفت: هنوز جهش داخلی قابل توجه که آن را به عنوان جهش ملی اعلام کنیم نداریم، اما هر لحظه ممکن است در گوشه ای از کشور دچار جهش جدید ویروس کرونا شویم.

وی درباره آخرین شرایط بیماری کووید 19 در کشور، اضافه کرد: همکاران ما بر اوضاع به صورت کامل مسلط هستند و تعداد آزمایش ها را افزایش دادیم به طور نمونه در استان خوزستان 12500 آزمایش تشخیص کووید 19 صورت گرفته این در حالی است که قبلاً در کل کشور روزانه 25000 آزمایش تشخیص کووید انجام می شد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه هم اکنون از مرز روزانه 100 هزار آزمایش کووید 19 عبور کردیم، ادامه داد: خانه به خانه به دنبال موارد ابتلاء می گردیم و اگر مردم یاری نمایند و پروتکل ها رعایت گردد، همکاران ما کنترل اوضاع را در دست دارند و نگرانی عمده ای در این حوزه نداریم.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 4 فروردین 1400 بروزرسانی: 4 فروردین 1400 گردآورنده: lordlinks.ir شناسه مطلب: 968

به "واکنش وزیر بهداشت به مشاهده کرونای ایرانی ، عبور از 100هزار تست روزانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "واکنش وزیر بهداشت به مشاهده کرونای ایرانی ، عبور از 100هزار تست روزانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید