کنترل بهتر کرونا با کاهش مصرف کربوهیدرات ها

به گزارش مجله پیوند، ایرنا/ دکتر فاطمه سادات هاشمی نسب اظهارداشت: ویروس کرونا عمدتا به واسطه القای التهاب شدید در بدن به بسیاری از ارگان ها از جمله ریه آسیب می رساند.

کنترل بهتر کرونا با کاهش مصرف کربوهیدرات ها

وی اضافه کرد: مصرف میوه و آبمیوه ها به دلیل دارا بودن انواع ویتامین ها ضرورت دارد اما به دلیل وجود فروکتوز که یکی از انواع قندهاست باید به میزان متعادل مصرف گردد.

مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: همچنین لازم است تا برای حفظ سلامت بدن مصرف غذاهای گوشتی را کاهش داده از انواع سبزیجات و حبوبات مانند ماش و نخود در برنامه غذایی مان بیشتر استفاده کنیم.

وی بیان نمود: انواع سوپ سبزیجات،مصرف سبزیجات تازه معطر و انواع جوانه غلات را افزایش دهیم و نکته دیگر اینکه غذا به اندازه متعادل و در وعده های منظم مصرف گردد و از بسیار کم خوردن یا پرخوری خودداری کنیم.

منبع: همگردی
انتشار: 11 مهر 1399 بروزرسانی: 11 مهر 1399 گردآورنده: lordlinks.ir شناسه مطلب: 618

به "کنترل بهتر کرونا با کاهش مصرف کربوهیدرات ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کنترل بهتر کرونا با کاهش مصرف کربوهیدرات ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید