کدام بیماران قلبی می توانند روزه بگیرند؟

به گزارش مجله پیوند، خبرنگاران/کرمانشاه یک متخصص قلب و عروق گفت: روزه داری بیماران قلبی بستگی به نوع بیماری و مرحله بیماری آنها دارد.

کدام بیماران قلبی می توانند روزه بگیرند؟

دکتر مصطفی بهره مند در گفت و گو با خبرنگاران، با بیان اینکه نمی توان نسخه واحدی برای روزه داری بیماران قلبی و عروقی تجویز کرد، گفت: روزه داری این دسته بیماران بسته به نوع بیماری و مرحله آن دارد.

وی افزود: در وهله اول توصیه می شود بیماران قلبی و عروقی جهت روزه داری حتما با پزشک معالج خود مشورت کنند.

بهره مند گفت: نکته مهم دیگر در خصوص روزه داری بیماران قلبی و عروقی آن است که علائم نداشته باشند، یعنی بیمارانی که علائمی مانند تنگی نفس و یا درد قفسه سینه دارند که نشانه شاخص بیماریهای قلبی و عروقی است، باید از گرفتن روزه اجتناب کنند.

وی افزود: آن دسته از بیمارانی هم که علائم ندارند، اما با گرفتن روزه علائم بیماری قلبی آنها عود می کند هم باید از گرفتن روزه اجتناب کنند.

این متخصص قلب و عروق گفت: بیمارانی هم که به تازگی دچار سکته قلبی شده و یا نارسایی قلبی پیدا کرده اند هم باید از گرفتن روزه خودداری کنند.

بهره مند گفت: تنها بیماران قلبی و عروقی که بیماری آنها تحت درمان قرار داشته و کنترل شده است، با نظر پزشک معالج خود می توانند روزه بگیرند. روزه داری این دسته از بیماران هم در صورتی که علائم آنها برنشود می تواند ادامه داشته باشد.

این متخصص قلب و عروق در ادامه مهمترین نکته در روزه داری بیماران قلبی و عروقی را تامین آب مناسب بدن دانست و افزود: بیمارانی که با نظر پزشک معالج خود روزه می گیرند باید به مصرف آب در فاصله افطار تا سحر توجه داشته باشند.

وی افزود: توصیه می شود این دسته از بیماران حتما در فاصله افطار تا سحر حجم مناسبی از میوه و سبزیجات پرآب را مصرف کنند.

بهره مند همچنین توصیه کرد: این بیماران در طول روزه از قرارگیری در معرض نورخورشید و محیط گرم که موجب بالا رفتن تعریق و کاهش آب بدن می شود، خودداری کنند.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در خصوص تغذیه، ناشتا بودن 10 تا 12 ساعته مشکل چندانی برای این بیماران ایجاد نمی کند و تنها توصیه می شود این افراد از مصرف غذاهای پرچرب و پرنمک در طول ماه مبارک رمضان جدا خودداری کنند.

وی افزود: در خصوص زمان مصرف دارو هم می توان با مشورت پزشک مصرف دارو را به فاصله بین افطار تا سحر منتقل کرد.

بهره مند گفت: همچنین با مشورت پزشک می توان مصرف داروهای مدر را جهت کاهش کم آبی بدن در این ایام کم کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 1 تیر 1401 بروزرسانی: 1 تیر 1401 گردآورنده: lordlinks.ir شناسه مطلب: 1525

به "کدام بیماران قلبی می توانند روزه بگیرند؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کدام بیماران قلبی می توانند روزه بگیرند؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید