تور کانادا ارزان: 10 نکته جالب مهاجرتی در خصوص کانادا ،خبر کانادا
به گزارش مجله پیوند، امروز اول جولای روز کانادا نامیده شده است؛ در این روز کانادا سالگرد صد و پنجاه و سومین تولد خود را به عنوان یک ملت مستقل جشن می گیرد. در طول این سالیان دراز مهاجران همراه با بومیان کانادا این کشور بزرگ را بنا نهاده و به پیشرفت آن یاری نموده اند. در این مقاله از خبرنگاران قصد داریم شما را با 10 نکته جالب مهاجرتی در خصوص کانادا آشنا سازیم. با ما همراه بمانید.
اگر علاقمند به سفر با بهترین تور کانادا ارزان هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم تور کانادا از تورنتو، مونترال و آبشار نیاگارا دیدن کنید و بهترین تجربه سفر را داشته باشید.
- در اول جولای 1867 سه استان اصلی کانادا یعنی نوا اسکوشیا، نیو برانزویک و استان کانادا که امروزه کبک و انتاریو هستند با هم متحد شده و یک ملت شدند. امروزه کانادا دارای 10 استان و سه منطقه است. روز کانادا تقریبا در میانه سال جشن گرفته می گردد. در اول جولای 182 روز از سال گذشته و 183 روز هم از سال به جای مانده است.
- قانون اساسی مصوب 1867، مهاجرت را حوزه مشترک دولت فدرال و دولت های استانی و مطقه ای تعریف نموده است. دلیل این امر این بوده که استان های اصلی کانادا قبل از 1867 مهاجران را استخدام می کردند و مهاجرت برای توسعه مالی و امنیت منطقه ها کانادا در هنگام پیدایش این کشور عاملی حیاتی تلقی می شده است.
- کبک اولین استان کاناداست که در سال 1968 دارای وزارت مهاجرت شده است. در آن موقع کبک به اهمیت استقبال از مهاجران بیشتر جهت حفظ هویت فرانسوی و نفوذ سیاسی خود در کانادا پی برده بود. سی سال بعد یعنی در سال 1998 منیتوبا اولین استان کانادا شد که با دولت فدرال توافقنامه برنامه مهاجرت استانی را امضا کرد. امروز 12 استان از 13 استان و منطقه کانادا برنامه مهاجرت استانی خاص خود را برای رشد مالی شان اداره می نمایند. کانادا مجموعا بیش از 80 جهت مهاجرتی برای نیروی کار ماهر یا همان اسکیلدورکرها دارد.
- در سال 1967 کانادا اولین کشور جهان شد که برای جذب مهاجران کاری از سیستم مهاجرتی مبتنی بر امتیاز استفاده کرد. این سیستم برای ارزیابی عینی و به دور از تبعیض مهاجران آغاز به کرد و مهاجران را بر اساس عواملی نظیر سن، تحصیلات، مهارت های زبانی، شغل و سابقه کار ارزیابی و امتیازدهی می کرد. این مدل از آن تاریخ به بعد به وسیله استرالیا و نیو زیلند هم به کار گرفته شد. کانادا همچنان از آن مدل استفاده می نماید؛ برای نمونه سیستم اکسپرس انتری برای رتبه بندی متقاضیان از سیستم جامع رتبه بندی یا CRS استفاده می نماید.
- جمعیت کانادا بالغ بر 38 میلیون نفر است؛ از هر پنج نفر یک نفر خارج از کانادا به جهان آمده است. طبق جدیدترین سرشماری که در سال 2016 انجام گرفته تقریبا 22 درصد جمعیت کانادا مهاجر بوده اند. همه ساله کانادا از بیش از 200 کشور مهاجر می پذیرد.
- پرچم کنونی کانادا در تاریخ 15 فوریه 1965 رسمیت گرفته است. پرچم برج صلح مجلس در مرکز کانادا یعنی اتاوا هر روز عوض شده و به رایگان در اختیار شهروندان قرار می گیرد.
- شهروندان کانادا تا زمان تصویب قانون شهروندی کانادا در اول ژانویه 1947 شرایط قانونی نداشتند. قبل از این تاریخ هر کس که در کانادا به جهان آمده بود یا تابعیت کانادایی گرفته بود در عمل تابعیت بریتانیایی داشت. این قانون عملا تعریف دقیقی از هویت کانادایی ارائه داد و اعلام کرد که شهروندی کانادا چگونه کسب شده و یا از دست می رود. امروزه بیشتر مهاجران شهروندان کانادا شده اند. در واقع بالغ بر 85 درصد مهاجران شهروندی کانادا کسب نموده اند که بالاترین نرخ در کل جهانست.
- بیش از 500 سازمان ارائه دهنده خدمات مهاجرت در سراسر کانادا وجود دارد. هدف این سازمان ها ارائه خدمات حمایتی رایگان به مهاجران جهت خوگیری و ادغام آنها در جامعه و اقتصاد کاناداست. این سازمان ها کلاس های زبان انگلیسی و زبان فرانسه و دوره های کارآموزی برگزار می نمایند و بسیاری دیگر از خدمات حمایتی را ارائه می نمایند.
- کانادا موزه مهاجرت دارد. موزه مهاجرت کانادا در Pier 21 هلیفکس نوا اسکوشیا واقع شده است. این منطقه به این خاطر انتخاب شده است که Pier 21 بین 1928 تا 1971 از حدود یک میلیون مهاجر استقبال نموده است.
- از 1967 تا کنون کانادا از بیش از 19.5 میلیون مهاجر استقبال نموده است. علیرغم همه گیری کرونا کانادا خود را متعهد به جذب تعداد بالایی از مهاجران نموده است. قبل از آغاز همه گیری کرونا کانادا قصد داشت طی سه سال آینده از بیش از یک میلیون نفر استقبال کند.
انتشار: 1 آذر 1400
بروزرسانی: 1 آذر 1400
گردآورنده: lordlinks.ir
شناسه مطلب: 1322
به "تور کانادا ارزان: 10 نکته جالب مهاجرتی در خصوص کانادا ،خبر کانادا" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "تور کانادا ارزان: 10 نکته جالب مهاجرتی در خصوص کانادا ،خبر کانادا"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید