بازسازی کارخانه شکر 70 درصد پیشرفت داشته است
به گزارش مجله پیوند، مدیرعامل کشت و صنعت هفت تپه از آمادگی کارخانه شکر برای فراوری حداکثری با آغاز فصل برداشت نیشکر اطلاع داد.
محمد فتحی مکوند مدیرعامل کشت و صنعت هفت تپه گفت: عملیات اورهال و بازسازی کارخانه فراوری شکر از سوی متخصصین این واحد نیشکری در حال اجرا است و پیشرفتی هفتاد درصدی داشته است.
به گفته او، همه چیز برای فراوری مطلوب مهیا شده و تا پیش از آغاز فصل برداشت، کار بازسازی کارخانه شکر و نوسازی خط فراوری طبق برنامه زمانبدی شده به اتمام می رسد.
مدیرعامل کشت و صنعت هفت تپه به برنامه بلندمدت بروز کردن تکنولوژی کارخانه شکر اشاره نمود وگفت: تکنولوژی کارخانه شکر هفت تپه قدیمی است و بنا داریم طی یک برنامه جامع، خط فراوری به صورت کامل بروز گردد.
ظرفیت اسمی شکر در کشت و صنعت نیشکر هفت تپه 100هزار تن در سال است و به گفته مدیرعامل این شرکت، سال جاری بیش از 80 هزار تن شکر فراوری خواهد شد.
خبرنگاران خوزستان اهواز
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان