برترین شاسی بلند های سال 2018

به گزارش مجله پیوند، وب سایت پدال: محبوبیت و فروش اس یووی ها و کراس اوورها بشدت در حال افزایش است و به همین علت طی سال های اخیر تنوع این بلندقامتان افزایش پیدا نموده است. حال وب سایت Motor1 پس از آزمایش حدود پنجاه شاسی بلند از اول سال جاری تا به امروز، از بین آن ها 10 مدل را به عنوان برترین شاسی بلندهای سال 2018 انتخاب نموده است. البته بیشتر خودروهای مورد آزمایش عملکرد مناسبی در بخش های مختلف مثل مصرف سوخت داشته اند اما این 10 ماشین امتیازات بیشتری را کسب نموده اند. تمامی این پنجاه شاسی بلند تحت آزمایش های یکسانی قرار گرفته و در هفت آیتم مختلف به کسب امتیاز پرداخته اند. این هفت آیتم عبارت اند از:

برترین شاسی بلند های سال 2018
  • قیمت
  • طراحی بیرونی
  • کابین و راحتی
  • تکنولوژی و اتصال
  • عملکرد و هندلینگ
  • ویژگی های ایمنی
  • هزینه های نگهداری و مصرف سوخت

اما این شاسی بلندها بر اساس مقدار یا قیمت در گروه های مجزایی قرار نگرفته اند که این یعنی تمامی کراس اوورها و اس یووی ها در یک گروه باهم به رقابت پرداخته و صرف نظر از مقدار و قیمت مورد قضاوت قرار گرفته اند. پس از انجام این آزمایش ها، این 10 خودرو به عنوان بهترین شاسی بلندهای سال 2018 انتخاب شده اند.

10- جی ام سی آکادیا

امتیاز: 6.0 از 10

کسانی که خواستار یک کراس اوور میان سایز لوکس هستند با طیف گسترده ای از گزینه ها روبرو خواهند بود که بیشتر آن ها ساخت خودروسازان غیر آمریکایی هستند؛ اما خوشبختانه جی ام سی آکادیا یکی از بهترین کراس اوورهای لوکسی است که یک شرکت آمریکایی فراوری نموده است.

این خودرو در بیرون از طراحی شیکی برخوردار است درحالی که به تکنولوژی های فراوانی هم مجهز شده است. نمایشگر هشت اینچی سیستم اطلاعاتی-سرگرمی آکادیا پاسخگویی سریع، گرافیک واضح و منوهای ساده ای دارد. کارپلی اپل و اندروید اتو در آن به صورت استاندارد ارائه می شود و بعلاوه به اینترنت وای فای هم مجهز است.

9- فولکس واگن اطلس

امتیاز: 6.5 از 10

فولکس واگن اطلس یکی از بهترین کراس اوورهای سه ردیفهٔ بازار است. در این خودرو تمرکز زیادی روی تکنولوژی بوده است به نحوی که به یک صفحه نمایش لمسی هشت اینچی برای ارائهٔ سیستم اطلاعاتی-سرگرمی و همین طور یک صفحه آمپر دیجیتالی 12.3 اینچی مجهز شده است.

این کراس اوور آلمانی بعلاوه با برخورداری از پیشرفته ترین سیستم های ایمنی فعال و غیرفعال در تمامی تیپ ها، ایمنی بسیار بالایی هم دارد. اطلس به لطف پیشرانهٔ 3.6 لیتری V6 با 276 اسب بخار قدرت و 360 نیوتن متر گشتاور، عملکرد و سواری مناسبی را به نمایش می گذارد.

بعلاوه حداکثر گشتاور پیشرانه نیز در دور پایین 2,750 rpm ارائه می شود. این خودرو توانایی بکسل بیش از 2200 کیلوگرم را دارد و سامانهٔ چهارچرخ محرک هم برای آن قابل سفارش است. با این ویژگی ها، اطلس انتخاب بسیار مناسبی برای خانواده ها محسوب می شود.

8- ولوو XC40

امتیاز: 6.5 از 10

ولوو XC40 ممکن است کوچک ترین کراس اوور در این فهرست باشد (حداقل بر اساس ظرفیت سرنشین) اما خودروی توانایی است. این سوئدی کوچک از تکنولوژی های فراوانی سود می برد که ازجملهٔ آن ها می توان به نمایشگر 9 اینچی تبلت مانند اشاره نمود که یکی از بزرگ ترین نمونه ها در این کلاس است.

این خودرو بعلاوه مانند دیگر ساخته های ولوو از تجهیزات و سیستم های ایمنی فراوانی مانند سیستم هشدار پیش از برخورد، سیستم حفظ حرکت میان خطوط و هشدار ترافیک عقب برخوردار است؛ اما بدون شک بزرگ ترین علت فروش خوب XC40 طراحی زیبای بیرونی آن است. این خودرو از استایلی سوئدی با خطوط تیز برخوردار است که برتر از خودروهایی مانند آئودی Q3 و مرسدس بنز GLA و… به نظر می رسد.

7- تویوتا هایلندر

امتیاز: 6.5 از 10

نسل کنونی تویوتا هایلندر از سال 2014 در بازار حضور دارد و تنها با به روزرسانی های جزئی تا به امروز به فراوری رسیده است اما این بدان معنا نیست که این کراس اوور ژاپنی انتخاب خوبی در این بخش شلوغ محسوب نمی شود.

هایلندر به لطف برخورداری از پکیج ایمنی Safety Sense تویوتا که به صورت استاندارد در تمامی تیپ ها از تیپ پایهٔ EL با قیمت 31,230 دلار گرفته تا تیپ لیمیتد پلاتینوم 45,400 دلاری به صورت استاندارد ارائه می شود، یکی از ایمن ترین کراس اوورهای بازار به شمار می رود؛ اما به هایلندر در یک زمینه می توان انتقاد وارد کرد که آن تکنولوژی است.

گرافیک قدیمی نمایشگر سیستم اطلاعاتی-سرگرمی و عدم وجود کارپلی و اندروید اتو موجب کاهش امتیاز هایلندر در این آیتم شد. بااین حال اگرچه ممکن است تویوتا هایلندر کمی قدیمی شده باشد اما هنوز هم یکی از گزینه های مناسب و قابل توجه بازار محسوب می شود.

6- سوبارو ایسنت

امتیاز 6.8 از 10

سوبارو هنوز هم توانایی غافلگیر کردن خریداران را دارد. بارزترین مثال این موضوع را می توان کراس اوور سه ردیفهٔ کاملاً نو ایسنت دانست.

هرچند ایسنت تمرکز بیشتری روی حمل ونقل خانواده ها دارد اما از لحاظ عملکرد و هندلینگ هم کاملاً خودروی توانایی است. پیشرانهٔ 2.4 لیتری چهار سیلندر تخت توربوشارژ این کراس اوور ژاپنی 260 اسب بخار قدرت و 375 نیوتن متر گشتاور دارد که از پیشرانه های شش سیلندر فولکس واگن اطلس و شورلت تراورز بیشتر است.

تکنولوژی یاری رانندهٔ EyeSight سوبارو نیز یکی دیگر از نقاط قوت ایسنت است. این پکیج شامل سیستم هایی چون کروز کنترل تطبیقی، ترمز پیش از برخورد، سیستم حفظ حرکت میان خطوط و هشدار خروج از خط می شود که به صورت استاندارد در تمامی تیپ های ایسنت ارائه می شود. ایسنت را می توان یک گام بزرگ به سمت جلو در هر جهت نسبت به سلفش یعنی تریبیکا دانست.

5- نیسان مورانو

امتیاز: 7.0 از 10

هرچند ممکن است مورانو به لطف سقف شناور و خطوط سیال بدنه یکی از زیباترین کراس اوورهای این فهرست باشد اما ویژگی های اصلی را قربانی ننموده و هنوز هم خودرویی است که خریداران کراس اوورهای سنتی خواستار آن هستند.

یکی از ویژگی های قابل توجه این خودرو تکنولوژی های آن است. مورانو به صورت استاندارد به صفحه نمایش هشت اینچی بزرگ با ناوبری مجهز است درحالی که یک نمایشگر هفت اینچی دیگر هم درون صفحه آمپر آن تعبیه شده است.

البته گرافیک این نمایشگرها حرف خاصی برای گفتن ندارد ولی به صورت استاندارد از کارپلی و اندروید اتو پشتیبانی می نماید که قابلیت های آن را افزایش داده است.

4- بیوک انکلیو

امتیاز: 7.0 از 10

بیوک انکلیو که تلفیقی از طراحی ظریف و شیک است یک شگفتی در فهرست بهترین شاسی بلندهای 2018 محسوب می شود.

این کراس اوور آمریکایی در بخش کابین، تکنولوژی و ایمنی بسیار قدرتمند عمل نموده است و برخورداری از ویژگی هایی چون نمایشگر هشت اینچی با کارپلی و اندروید اتو و تجهیزات ایمنی استاندارد در تیپ پریمیوم موجب شد که در یکی از جایگاه های بالای این فهرست قرار گیرد؛ بنابراین اگر فکر می کنید یک برند آمریکایی نمی تواند با بهترین های ژاپن رقابت کند اشتباه می کنید.

3- شورلت اکوئناکس دیزل

امتیاز: 7.0 از 10

یک کراس اوور کامپکت دیزلی ممکن است کمی عجیب به نظر برسد اما شورت اکوئناکس باعث می شود که این مفهوم عادی احساس شود.

پیشرانهٔ 1.6 لیتری توربوشارژ چهار سیلندر دیزل این خودرو 130 اسب بخار قدرت و 325 نیوتن متر گشتاور دارد و امکان بکسل نزدیک به 1.6 تن را فراهم می نماید که یکی از بهترین ها در کلاس خودش است. اکوئناکس دیزلی با برخورداری از تجهیزاتی چون ترمز اتوماتیک، سیستم هشدار برخورد جلو، سیستم حفظ حرکت میان خطوط با هشدار خروج از خط، سیستم هشدار به وسیله لرزاندن صندلی و… ایمنی بالایی هم دارد.

این کراس اوور آمریکایی تنها گزینهٔ دیزلی این فهرست است و در حال حاضر پادشاه سفرهای جاده ای طولانی محسوب می شود.

2- ولوو XC60 T8

امتیاز: 7.0 از 10

ولوو XC60 با برخورداری از تکنولوژی های فراوانی چون نمایشگر 9 اینچی عمودی به سبک تسلا با کارپلی و اندروید اتو، یکی از مدرن ترین خودروهای این کلاس است.

با توجه به اینکه ولوو به عنوان سازندهٔ ایمن ترین خودروهای بازار شناخته می شود، XC60 هم از فهرستی طولانی از تجهیزات و سیستم های ایمنی فعال و غیرفعال سود می برد.

مدل T8 این کراس اوور میان سایز از قوای محرکهٔ پلاگین هیبریدی بنزینی-الکتریکی استفاده می نماید و می تواند نزدیک به 30 کیلومتر را به صورت تمام الکتریکی طی کند. XC60 را می توان خودروی شگفت آوری دانست زیرا 400 اسب بخار قدرت را در قبال مصرف تنها 4 لیتر سوخت در هر صد کیلومتر ارائه می نماید.

1- فورد اکسپیدیشن

امتیاز: 7.2 از 10

و نهایتاً در صدر فهرست بهترین شاسی بلندهای 2018 فورد اکسپیدیشن قرار می گیرد. نسل نو این اس یووی آمریکایی که بسیار نسبت به قبل بهبود یافته، نمرات بالایی را در بخش کیفیت و راحتی داخلی کسب نموده است.

در این خودرو بعلاوه با خواباندن صندلی های ردیف دوم و سوم، فضای باری برابر با 3440 لیتر فراهم می شود درحالی که سیستم فعال مقابله با سروصدا هم برای آن قابل سفارش است.

اکسپیدیشن بعلاوه از تکنولوژی های فراوانی چون نمایشگر هشت اینچی لمسی استاندارد، کارپلی و اندروید اتو و شارژ بی سیم هم برخوردار است. فورد اکسپیدیشن در بیشتر آیتم ها بالاترین امتیازها را کسب نموده و بنابراین باید آن را بهترین شاسی بلند سال 2018 دانست.

پ

منبع: برترین ها
انتشار: 14 مهر 1403 بروزرسانی: 14 مهر 1403 گردآورنده: lordlinks.ir شناسه مطلب: 1781

به "برترین شاسی بلند های سال 2018" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برترین شاسی بلند های سال 2018"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید