طرز تهیه مسقطی کرمانی به روش سنتی و اصیل

به گزارش مجله پیوند، یکی از دسرهای سنتی و خوش طعم ایرانی، مسقطی است که در نقاط مختلف ایران به روش های مختلفی تهیه می گردد. در این میان، طرز تهیه مسقطی کرمانی ، یکی از رسپی های اصیل این دسر خوشمزه است و شهر سیرجان در استان کرمان و شهرستان لار در استان فارس را باید از قطب های فراوری کننده این حلوا یا دسر سنتی دانست. در ادامه، ابتدا جدول مشخصات غذایی این دسر مقوی را می بینیم و پس از آن به مراحل تهیه آن می پردازیم. با خبرنگاران همراه باشید.

طرز تهیه مسقطی کرمانی به روش سنتی و اصیل

مسقطی کرمانی

زمان آماده سازی10 دقیقه
زمان پخت غذابیشتر از 1 ساعت
میزان سختیمیانه
میزان کالری در هر 100 گرم438 کالری

طرز تهیه مسقطی کرمانی

در مقایسه با طرز تهیه چنگمال کرمانی ، تهیه مسقطی زمان بیشتری از شما می گیرد، با این حال، این دسر هم دسری بسیار خوشمزه و دلچسب است که حتماً باید در قابلمه تفلون تهیه گردد. یکی از نکات مهم دیگر در تهیه مسقطی کرمانی، آن است که باید به موقع مسقطی را از روی حرارت بردارید، زیرا این دسر پس از سرد شدن، حالت کشسانی خود را از دست داده و کاملاً می بندد، بنابراین نباید اجازه دهید که مسقطی بیش از میزان در معرض حرارت، سفت گردد. این دسر، سرشار از پروتئین، کلسیم، منیزیم، فسفر و سلنیوم است و مصرف آن ضمن بالا بردن سطح انرژی بدن، عملکرد سیستم عصبی را بهبود می بخشد. در ادامه، مواد لازم و مراحل تهیه مسقطی کرمانی را با هم می بینیم:

مواد لازم برای تهیه مسقطی کرمانی

مواد اولیه مورد احتیاج برای تهیه مسقطی کرمانی شامل موارد زیر است:

مواد لازممیزان مورد احتیاج
آب12 پیمانه
نشاسته آسیاب شده1 پیمانه
شکر6 پیمانه
گلاب1 پیمانه
روغن1 پیمانه
زعفران1 قاشق چایخوری
هل سبز بی دانهبه میزان لازم
به میزان لازمخلال بادام و پسته

مراحل تهیه مسقطی کرمانی

با معرفی برترین شیرینی فروشی های تهران می توانید این دسر خوشمزه را به صورت آماده بخرید، اما اگر می خواهید آن را در منزل تهیه کنید، مطابق مراحل زیر پیش بروید:

  • مرحله اول: نشاسته را در 1 پیمانه آب حل نموده و آن را از یک صافی ریز عبور دهید.
  • مرحله دوم: بقیه آب را همراه با شکر و روغن داخل قابلمه ای مناسب ریخته و آن را روی حرارت زیاد قرار دهید.
  • مرحله سوم: در ادامه کار، نشاسته صاف شده را به محتویات قابلمه اضافه کنید. کنار قابلمه بمانید و مرتب محتویات آن را هم بزنید تا به جوش آید.
  • مرحله چهارم: پس از به جوش آمدن مواد مسقطی، حرارت زیر قابلمه را کم کنید، اما همچنان باید حواستان به مسقطی باشد و مرتب آن را هم بزنید تا ته نگیرد.
  • مرحله پنجم: 1 ساعت بعد، هل و گلاب را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. به هم زدن مواد ادامه دهید تا مسقطی جا بیفتد.

نکته مهم: زمانی که با هم زدن، خط قاشق شما کف قابلمه بماند، یعنی مسقطی جا افتاده و آماده سرو است.

  • مرحله ششم: در نهایت، مسقطی را در ظرفی مناسب کشیده و اجازه دهید در دمای محیط سرد گردد. سپس روی آن را با میزانی خلال بادام و پسته تزئین نموده و سرو کنید.

مسقطی کرمانی را از خبرنگاران سفارش دهید…

همان طور که دیدید، طرز تهیه مسقطی کرمانی کمی زمان بر است و برای آن که نشاسته به طور کامل بپزد و بوی خامی آن از بین برود، باید حوصله کنید. بنابراین در صورتی که وقت کافی ندارید، با سفارش آنلاین شیرینی کرمان این دسر خوشمزه را تهیه نموده و درب منزل خود دریافت کنید. امیدواریم خرید اینترنتی خوب و رضایت بخشی را در پیش داشته باشید.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 20 بهمن 1403 بروزرسانی: 20 بهمن 1403 گردآورنده: lordlinks.ir شناسه مطلب: 1856

به "طرز تهیه مسقطی کرمانی به روش سنتی و اصیل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مسقطی کرمانی به روش سنتی و اصیل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید