طرز تهیه کیک ریواس خوش عطر و خوش طعم

به گزارش مجله پیوند، اگر با رسیدن فصل بهار از خود می پرسید:با ریواس چی درست کنم؟ کیک ریواس را به شما پیشنهاد می دهیم. با تهیه این کیک علاوه بر طعم خوشمزه این میوه می توانید از خواص ریواس بهره مند شوید. این کیک دستورپخت متنوعی دارد و شما می توانید بسته به ذائقه خود انواع کیک ریواس را در منزل تهیه کنید. پخت این کیک در منزل به کمتر از 90 دقیقه زمان احتیاج دارد. کیک ریواس را می توانید در ظرف در بسته و برای 3 روز در یخچال نگه دارید. در این مقاله از خبرنگاران مگ همراه با ماشید تا با طرز تهیه کیک ریواس و انواع آن آشنا شویم.

طرز تهیه کیک ریواس خوش عطر و خوش طعم

زمان آماده سازی 30 دقیقه

زمان پخت 45 دقیقه

مناسب برای 6 نفر

اندازه سختی میانه

مواد لازم برای تهیه کیک ریواس

عنواناندازه
کره150 گرم
شکرسه چهارم پیمانه
تخم مرغ3 عدد
وانیل1 قاشق چای خوری
شیرنصف پیمانه
آرد2 پیمانه
بیکینگ پودر1.5 قاشق چای خوری
ریواس خرد شده2 پیمانه
نمک1 پنس

مرحله اول: آماده کردن مواد

ریواس ها را بشویید و درون پارچه یا حوله ای تمیز قرار دهید تا آب آن ها کامل گرفته گردد. پس از خشک شدن ریواس آن ها پوست بگیرید و به صورت نوارهای 1 الی 2 سانتی متری برش دهید. آرد را الک و نمک و بیکینگ پودر را به آن اضافه کنید. کره را بیرون از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد و نرم گردد. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم گردد.

مرحله دوم: آماده کردن مایه کیک

تخم مرغ ها، وانیل، کره و شکر را با هم زن برقی برای 5 الی 10 دقیقه هم بزنید تا مایه ای غلیظ و پفکی داشته باشید. برای خرید تخم مرغ به سوپرمارکت خبرنگاران مراجعه کنید.

مرحله سوم: ترکیب کردن مواد

شیر و مخلوط آرد را آرام آرام به مواد اضافه کنید و با لیسک یا کفگیر مواد را هم بزنید. ریواس های خردشده را نیز به مواد اضافه کنید و مجدد هم بزنید. استفاده از هم زن برقی در این مرحله ممکن است باعث از بین رفتن پف کیک شما گردد.

مرحله چهارم: پخت کیک

قالب کیک را چرب کنید و مایه کیک را درون آن بریزید. قالب را درون فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید. پس از 45 دقیقه کیک ریواس شما آماده است. نوش جان!

طرز تهیه کیک ریواس کراست کرامبل

سطح کیک ریواس کراست کرامبل ترد و شیرین است و داخل کیک بافت نرمی دارد. وجود ریواس درون کیک باعث نرم و مرطوب شدن لایه داخلی آن می گردد.

مواد لازم برای تهیه کیک ریواس کراست کرامبل

عنواناندازه
کره100 گرم
شکرنصف پیمانه
تخم مرغ2 عدد
شیرنصف پیمانه
آرد2 پیمانه
بیکینگ پودر1 قاشق چای خوری
ریواس خردشده2 پیمانه
دارچیننصف قاشق چای خوری
مواد لازم برای کرامبل
آرد3 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای3 قاشق غذاخوری
کره3 قاشق غذاخوری

1. ریواس ها را بشویید و خرد کنید. آرد را الک و بیکینگ پودر را به آن اضافه کنید. مواد کرامبل را درون کاسه ای تمیز و خشک بریزید و با چنگال هم بزنید.

2. کره، شکر، تخم مرغ و شیر را درون کاسه ای بزرگ بریزید و با همزن برقی هم بزنید. مخلوط آرد و بیکینگ پودر را همراه با دارچین به مواد اضافه کنید و با دور کُند همزن هم بزنید. در نهایت ریواس های خردشده را به مواد اضافه کنید.

3. قالب را چرب کنید و مایه کیک را درون آن بریزید. مواد کرامبل را روی کیک بریزید و با پشت قاشق سطح آن را صاف کنید. قالب را درون فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید. پس از 55 دقیقه و با طلایی شدن کرامبل کیک شما آماده است. نوش جان!

دیدنی ها

طرز تهیه کیک کرامبل توت فرنگی خوش عطر و طعم

طرز تهیه کیک ریواس وگان

اگر قصد تهیه کیک های سالم تر یا انواع شیرینی رژیمی را دارید کیک ریواس رژیمی انتخاب خوبی برای شما خواهد بود. مزه این کیک تفاوتی با سایر کیک های ریواس ندارد.

مواد لازم برای تهیه کیک ریواس وگان

عنواناندازه
آرد بدون گلوتن1.5 پیمانه
شیر نارگیل یا شیر بادام1 پیمانه
شکر قهوه اینصف پیمانه
بیکینگ پودر2 قاشق چای خوری سرخالی
روغن مایعیک سوم پیمانه
پوره سیبیک سوم پیمانه
وانیل1 قاشق چای خوری
ریواس خردشده1.5 پیمانه

1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم گردد. ریواس ها را بشویید و خرد کنید. آرد را الک کنید. بیکینگ پودر، آرد و شکر قهوه ای را با یکدیگر ترکیب کنید.

2. پوره سیب، روغن مایع، شیر نارگیل و وانیل را در ظرفی با یکدیگر مخلوط کنید.

3. همه مواد را با یکدیگر مخلوط و ریواس را به آن اضافه کنید.

4. قالب را چرب کنید و مواد را درون آن بریزید. سپس قالب را در فر قرار دهید. پس از 40 دقیقه کیک ریواس وگان شما آماده است.

طرز تهیه کیک ریواس برگردان

کیک ریواس برگردان ظاهر متفاوتی نسبت به مدل های قبلی دارد. سطح این کیک رنگارنگ است و برای همه جذابیت دارد. اگر قصد تهیه کیکی زیبا و خوش طعم را دارید می توانید کیک ریواس برگردان را در منزل تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک ریواس برگردان

عنواناندازه
آرد سفید1.5 پیمانه
شکرنصف پیمانه
تخم مرغ2 عدد
شیرنصف پیمانه
کره100 گرم
بیکینگ پودر1 قاشق چای خوری
وانیل1 قاشق چای خوری
نمک1 پنس
مواد لازم برای سطح کیک
ریواس خردشده2 پیمانه
شکر قهوه اینصف پیمانه
کره2 قاشق غذاخوری

1. ریواس ها را خرد کنید و با شکر قهوه ای و کره در قابلمه ای کوچک تفت دهید تا کمی نرم شوند. سپس کف قالب کیک را چرب کنید و ریواس ها را درون آن بچینید. در این مرحله فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.

2. در ظرفی بزرگ، آرد، بیکینگ پودر و نمک را الک کنید. در کاسه ای دیگر تخم مرغ ها را همراه با کره و شک با همزن بزنید. پس از پف کردن مواد شیر، آرد و بیکینگ پودر و وانیل را به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.

3. مایه کیک را روی ریواس های درون قالب بریزید. سطح کیک را صاف کنید. قالب را درون فر قرار دهید. پس از 45 دقیقه کیک شما آماده است.

4. پس از 10 دقیقه کیک خنک می گردد. حالا می توانید کیک را درون بشقابی برگردانید و آن را سرو کنید. نوش جان!

رازهای خوشمزه تر شدن کیک ریواس

  • از ریواس های ترد و تازه بهره ببرید. ساقه های ریواس نباید لک داشته باشند.
  • قبل از اضافه کردن ریواس ها به کیک، کمی شکر به آن ها اضافه کنید. با این کار طعم ریواس ملس و آب اضافه آن ها گرفته می گردد.
  • برای نرم و مرطوب تر شدن کیک ریواس از اندازهی ماست بهره ببرید.
  • اضافه کردن اندازهی دارچین یا زنجبیل باعث از بین رفتن بوی تخم مرغ و خوش عطر و خوش طعم تر شدن کیک ریواس می گردد.
  • برای آن که بافت کیک ریواس بهتر و طعم آن خوشمزه تر گردد می توانید از مغز بادام، پسته یا گردو بهره ببرید.

منابع

americastestkitchen.com, allrecipes.com

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 15 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 15 اردیبهشت 1404 گردآورنده: lordlinks.ir شناسه مطلب: 1877

به "طرز تهیه کیک ریواس خوش عطر و خوش طعم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک ریواس خوش عطر و خوش طعم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید