فواید صبحانه انگلیسی برای سلامتی
به گزارش مجله پیوند، صبحانه مهم ترین وعدهٔ غذایی است که باید از موادغذایی گوناگون و مغذی تشکیل شده باشد تا انرژی لازم برای انجام فعالیت های روزانه را تأمین کند. صبحانه انگلیسی صبحانه ای شامل سوسیس سرخ شده، بیکن، گوجه فرنگی سرخ شده و … است. صبحانه انگلیسی غذای سالمی است و برای سلامت بدن نیز خواصی دارد که در ادامه این مقاله به آنها اشاره کرده ایم.
فواید صبحانه انگلیسی برای سلامتی
هریک از مواد تشکیل دهندهٔ این صبحانه، ویژگی ها و خواص مفیدی دارند. یعنی می توانید بدون احساس گناه و عذاب وجدان این صبحانه را میل کنید. برای نمونه، لوبیای پخته دارای مقدار زیادی اسیدفولیک، منیزیم، آهن، روی و پتاسیم است و می تواند به تسکین و بهبود آرتروز و علائم نقرس کمک کند. البته این فقط لوبیای پخته نیست که برای سلامتی مفید است و سایر مواد موجود در این صبحانه نیز ویژگی ها و خواص مفیدی دارند.گوجه فرنگیبر اساس مجلهٔ نورولوژی (Neurology) گوجه فرنگی به لطف مادهٔ مغذی اصلی خود، یعنی لیکوپن (lycopene)، موجب کاهش احتمال بروز سکتهٔ مغزی تا 55 درصد می شود. جالب است بدانید که لیکوپن موجود در سس گوجه فرنگی بیشتر از گوجه فرنگی خام است. بنابراین اگر علاقه ای به مصرف گوجه فرنگی سرخ شده ندارید، می توانید با مصرف سس گوجه فرنگی از این مزیت برخوردار شوید.
به تازگی مشخص شده است که برای کاهش خطر بروز حمله قلبی می توان به جای آسپرین از مکمل گوجه فرنگی استفاده کرد.
بیکنپژوهشگران در دانشگاه کیوتو دریافته اند که مصرف این مادهٔ گوشتی محبوب در کاهش چربی بدن مؤثر است، زیرا بیکن سرشار از کوآنزیم Q1 است. وقتی مصرف کوآنزیم Q1 با حرکت و ورزش همراه شود، موجب افزایش سوخت وساز بدن می شود. در واقع مصرف 6 ورقه بیکن سوزاندن چربی را 2 برابر می کند و یک برش بیکن حاوی حدود 10 گرم پروتئین است که انرژی لازم بدن برای ورزش را تأمین می کند.
علاوه بر این، پژوهشگران به تازگی دریافته اند که برخلاف آنچه در گذشته تصور می شد، مصرف گوشت قرمز موجب افزایش فشار خون و کلسترول خون نمی شود. بنابراین می توانید با خیال آسوده گوشت قرمز مصرف کنید.
چایفنجان چایی که همراه صبحانه مصرف می کنید نیز فواید فراوانی دارد. پژوهشگران در دانشگاه سائو پائولو دریافته اند که نوشیدن 3 فنجان چای در صبحانه موجب افزایش آدرنالین تا 10 درصد می شود و افزایش ترشح آدرنالین نیز موجب می شود که راحت تر بتوانیم عضله بسازیم.
طرز تهیه صبحانه انگلیسیمواد لازم برای یک نفر
-2 عدد سوسیس؛
-2 یا 3 ورق بیکن؛
-2 عدد قارچ؛
-1 یا 2 عدد گوجه فرنگی رسیده؛
-1 برش ضخیم از پودینگ سیاه (black pudding)؛
-1 عدد تخم مرغ بزرگ؛
-1 تکه نان تست.
مراحل تهیهٔ صبحانه
1. تابه را روی حرارت قرار دهید
تابه را روی حرارت پایین قرار دهید. اگر مقدارٔ تابه بزرگ است، می توانید آن را روی دو شعله قرار دهید. سپس با برس آشپزی روی آن کمی روغن زیتون بمالید.2. سوسیس ها را آماده کنیدابتدا سوسیس ها را بپزید. سپس آنها را روی تابهٔ داغ (در صورت امکان، خنک ترین قسمت آن) قرار دهید و اجازه بدهید که به مدت 15 تا 20 دقیقه به آرامی بپزند. گاه به گاه سوسیس ها را بچرخانید تا طلایی شوند. پس از 10 دقیقهٔ اول و پیش از شروع پخت سایر مواد اولیه، حرارت را تا درجه میانه افزایش دهید. اگر در تابه جای کافی ندارید، می توانید سوسیس ها را کاملا بپزید و آنها را در بشقابی داخل فر قرار دهید تا گرم بمانند.
3. ورقه های بیکن را سرخ کنیدچند برش کوچک در لبهٔ چرب ورقه های بیکن ایجاد کنید و آنها را مستقیما روی تابه قرار دهید. هر طرف بیکن را به مدت 2 تا 4 دقیقه (یا تا زمانی که بیکن به تردی موردنظرتان رسیده است) سرخ کنید. بیکن سرخ شده را نیز می توانید مانند سوسیس ها در بشقابی داخل فر قرار دهید تا گرم بماند.
4. قارچ ها را سرخ کنیدبرای تمیز کردن قارچ ها از برس شیرینی پزی استفاده کنید و سپس ساقهٔ قارچ ها را هم سطح قسمت سر قارچ ببرید. به قارچ ها کمی نمک و فلفل بزنید و روی آنها کمی روغن زیتون بپاشید. سمت ساقهٔ قارچ ها را روبه بالا روی تابهٔ گریل قرار دهید و پس از 1 تا 2 دقیقه آنها را برگردانید و سمت دیگر را به مدت 3 تا 4 دقیقه حرارت دهید. در زمان پخت قارچ، آنها را بیش از حد جابه جا نکنید، چون این کار موجب خارج شدن آب درون قارچ ها و نرم و غیربرشته شدن آنها می شود.
5. گوجه فرنگی را آماده کنیدگوجه فرنگی ها را به صورت حلقه ای و از عرض برش بزنید. اگر از گوجه فرنگی آلویی (استوانه ای شکل) استفاده می کنید، آنها را از طول به دو قسمت برش بزنید. با چاقوی تیز و کوچکی قسمت سبز بالای گوجه فرنگی را جدا کنید. روی گوجه فرنگی ها نمک وفلفل و کمی روغن زیتون بپاشید. سمت برش خورده را روی تابهٔ گریل قرار دهید و بدون اینکه آنها را تکان دهید، به مدت 2 دقیقه بپزید. به آرامی گوجه فرنگی ها را برگردانید و دوباره روی آنها نمک و فلفل بپاشید و به مدت 2 تا 3 دقیقهٔ دیگر نیز آنها را حرارت دهید تا زمانی که نرم و پخته شوند، ولی نباید شکل خود را از دست بدهند.
6. پودینگ سیاه را سرخ کنیدپودینگ سیاه (نوعی سوسیس) را به 3 یا 4 تکه برش بزنید و پوست آن را جدا کنید. سپس آنها را روی تابه بگذارید و هر سمت آنها را به مدت 1.5 تا 2 دقیقه حرارت دهید تا کمی ترد شوند.
نکته:ازآنجا که انواع مختلف سوسیس استفاده شده در این دستور، مخصوص منطقه ها ایرلند و انگلستان هستند، می توانید به جای آنها تنها از یک مدل سوسیس استفاده کنید.
7. نان تست را سرخ کنیدبرای سرخ کردن نان، آن را روی ماهی تابهٔ دیگری قرار دهید. بهتر است از نانی استفاده کنید که چند روز مانده است. ماهی تابه را با حرارت ملایم گرم کنید و کف آن روغن بریزید. نان را روی ماهی تابه قرار دهید و به مدت 2 تا 3 دقیقه هر طرف آن را حرارت بدهید تا ترد و طلایی شود. اگر ماهی تابه خیلی خشک شد، مقداری روغن اضافه کنید. برای اینکه نان ها مزهٔ بهتری داشته باشند، وقتی تکهٔ نان را برمی گردانید مقدار کمی کره روی آن بریزید.
8. تخم مرغ را آماده کنیدبرای آماده کردن تخم مرغ آن را مستقیما داخل ماهی تابه بشکنید و بگذارید به مدت 30 ثانیه حرارت ببیند. مقداری کره اضافه کنید و وقتی کره آب شد، به آرامی آن را روی تخم مرغ بریزید. تخم مرغ را به مقدار دل خواه بپزید و روی آن نمک و فلفل بریزید و سپس با استفاده از کفگیر به آرامی آن را بردارید.
9. صبحانه را سرو کنیدپس از پختن تمام مواد، آنها را همراه با مقداری سس گوجه فرنگی یا سس قهوه ای (brown sauce) روی بشقابی گرم، سرو کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
منبع: سایت چطور
منبع: راسخون