گماشته های وزیر زیر ذره بین، برخورد نهادهای قضایی با سلطانی فر، تنها روزنه امید!
به گزارش مجله پیوند، اگر به تغییرات مدیریتی همین باشگاه استقلال نگاهی بیندازید و لیست افرادی که آمدند و برکنار شدند را مرور کنید، بی درنگ از خود می پرسید این ها از کجا آمدند و چرا رفتند؟
از پروفایل ما kalarena دیدن نمایید.
به گزارش گروه ورزشی خبرنگاران، گرچه تغییرات مدیریتی در دو باشگاه استقلال و پرسپولیس تازگی ندارد و این درد سالهاست که پیکر رنجور آنها را می آزارد، اما بعد از تغییر اخیر در راس باشگاه استقلال و رفتن سعادتمند و آمدن فردی به نام مددی، بیش از پیش معین شد که وزارت نشینان و در راس آنها جناب وزیر، باشگاهی به قدمت استقلال و با آن حجم از علاقه مند را شوخی گرفته اند و نمی دانند - و یا خود را به ندانستن زده اند - که این باشگاه دلخوشی بخشی از جامعه ایرانی است. البته درباره دیگر باشگاه یعنی پرسپولیس هم از این دست جابجایی های عجیب و ظهور آدم های غریبه به عنوان عضو هیات مدیره و مدیرعامل و ...کم ندیده ایم. نگاهی به ترکیب هیات مدیره استقلال و اسامی مدیرانی که به عنوان سرپرست باشگاه یا مدیرعامل ظهور نموده اند، گویای این حقیقت تلخ است که تا وقتی این نگاه در راس ورزش ایران باشد و تیم های مردمی و کارنمودهای مختلف آن جدی گرفته نگردد، نه آب خوش از گلوی استقلال پائین خواهد رفت و نه پرسپولیس رنگ آرامش را می بیند. البته جناب وزیر و همکارانش در ظاهر خود را دلسوز این باشگاه ها نشان می دهند و در وادی شعار حرف های خوبی از آنها می شنویم اما آنچه از حال و روز این دو باشگاه برداشت می گردد، قلابی بودن آن شعارها است.
بطور مثال اگر به تغییرات مدیریتی همین باشگاه استقلال نگاهی بیندازید و لیست افرادی که آمدند و برکنار شدند را مرور کنید، بی درنگ از خود می پرسید اینها از کجا آمدند و چرا رفتند؟ مدت زمانی فردی به نام فتحی امور را در دست داشت که معین نشد مدیریت او در باشگاه استقلال محصول کدام اتاق فکر بود. او و معاون پر سر و صدایش(خطیر) که درباره ظهور ناگهانی وی در ویترین فوتبال ایران نیز یک کوه ابهام وجود دارد، با شهرتی که نصیب شان شده بود برکنار شدند و رفتند. در همان اثنا شاهد ظهوری فردی به نام خلیل زاده بودیم که وی نیز معین نبود از کجا و چگونه و با کدام کارنامه ورزشی ناگهان همه کاره باشگاه استقلال شده است؟ البته گفته می گردد که همچنان نیز همه کاره است. فرایند به شهرت رسیدن این فرد نیز به سرعت رخ داد، بخصوص در ماجرای مذاکرات نافرجام وی با استراماچونی. مقطعی گذشت تا نوبت به فردی به نام سعادتمند برسد و نام وی از قوطی جناب وزیر بیرون بیاید. مدیرعامل جدید که مثل قبلی ها نه برای جامعه ورزش شناخته شده بود و نه جهت حضورش در باشگاه استقلال روشن، آمد و مصاحبه کرد و خرابی به جا گذاشت و البته به شهرت رسید و برکنار شد! حالا نوبت به مددی نامی رسیده تا مصاحبه کند و مشهور گردد و ... این وسط سرنوشت باشگاهی عظیم چه می گردد، مهم نیست! که اگر این سرنوشت مهم بود، وزارت ورزش به این سوال پاسخ می داد که این افراد چرا پست می گیرند و چرا برکنار می شوند؟ در پس این رفت و آمدها منافع چه کسانی نهفته است؟ افرادی که امروز در قالب هیات مدیره استقلال فعالیت می نمایند کدام شان متخصص ورزش بوده، سابقه درخشانی در این حوزه داشته و پس از عبور از یک فیلتر درست برگزیده شده اند؟
همین سوالات بی پاسخ است که هر علاقه مند به فوتبالی را به این ذهنیت می رساند که؛ تا وقتی ورزش در دست سلطانی فر و دوستانش باشد نه فوتبال آن رنگ آرامش می بیند و نه باشگاه های مردمی و عظیمش. تنها امیدواری این است که نهادهای نظارتی و قضایی کشور، هرگاه ورود جدی ای به بخش ورزش و فساد موجود در آن داشتند، سراغی از رفت و آمدهای چند سال اخیر بعضی افراد به دو باشگاه استقلال و پرسپولیس نیز بگیرند.
منبع: کیهان ورزشی
منبع: خبرگزاری دانشجو