2 روش طرز تهیه سوسیس آلمانی خانگی
به گزارش مجله پیوند، با این رسپی شما می توانید خوشمزه ترین طرز تهیه سوسیس آلمانی خانگی را در کوتاه ترین زمان درست کنید.
بسیاری از ما به غذاهای فستفودی بسیار علاقه داریم در حالی که می دانیم به علت مواد نگهدارنده برای بدن بسیار ضرر دارند؛ در صورتی که شما با نحوه درست کردن سوسیس و کالباس در خانه آشنایی داشته باشید، خودتان به راحتی می توانید در خانه سالم ترین فستفود را درست نموده و از آن لذت ببرید؛ به همین منظور در این مطلب از خبرنگارانمگ قصد داریم طرز تهیه سوسیس آلمانی خانگی را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.
طرز تهیه سوسیس آلمانی خانگی
از سوسیس آلمانی به علت بو و طعم عالی در بسیاری از پیتزاها و ساندویچ ها استفاده می گردد؛ ادویه ای که در این مدل سوسیس استفاده می گردد باعث شده که افراد بسیاری به این نوع فرآورده گوشتی علاقه داشته باشند. میزانی چربی که در گوشت سوسیس آلمانی استفاده می گردد متغیر است؛ اما در هر صورت ضروری است از مخلوط گوشت گوساله و گوسفند بهره ببرید و بهتر است گوشت 30 درصد چربی داشته باشد. طرز تهیه سوسیس آلمانی خانگی به روش های متفاوتی آماده می گردد که در ادامه به دو مورد از خوشمزه ترین آن ها می پردازیم:
طرز تهیه سوسیس آلمانی براتوورست
یکی از محبوب ترین انواع سوسیس آلمانی، نوع براتوورست است؛ روش های مختلفی برای پخت آن وجود دارد و تنها تفاوت آن ها در نوع ادویه ای است که به کار می برند؛ دستور پخت این مدل سوسیس به توضیح زیر است:
- گوشت سردست گوسفندی 700 گرم
- گوشت گوساله 300 گرم
- نمک 13 گرم
- پودر فلفل سفید پودر شده 3 گرم
- پودر مرزنجوش یک قاشق چایخوری
- پودر زیره سیاه یک گرم
- پودر زنجبیل 0.5 گرم
- پودر جوز هندی یک گرم
- سفیده تخم مرغ 2 عدد (اختیاری)
- آب سرد 100 گرم
مرحله اول طرز تهیه سوسیس آلمانی خانگی
در ابتدا ضروری است گوشت ها را در فریزر قرار دهید تا کمی بافت آن ها سفت گردد؛ سپس آن را در چرخ گوشت ریخته و دو بار چرخ کنید. بعد از چرخ کردن گوشت، دو عدد سفیده تخم مرغ را خوب بزنید تا از حالت لختگی خارج گردد و به مواد اضافه کنید.
مرحله دوم
بعد از مخلوط کردن مایه، آن را به مدت نیم ساعت درون یخچال قرار دهید؛ بعد از گذشت این مدت مواد را بیرون آورده داخل روکش های سوسیس که ازقبل خریداری نموده اید بریزید و آن را درون آب جوش قرار دهید تا بخار پز گردد. در نهایت سوسیس شما آماده است و می توانید یک ساندویچ خوشمزه درست کنید. اگر قصد دارید آن را به مدت طولانی نگهداری کنید، بهتر است آن را بخارپز نکنید و به همان صورت داخل فریزر قرار دهید. هر بار به میزان احتیاج از فریزر خارج و بخارپز کنید.
روش دوم طرز تهیه سوسیس آلمانی خانگی
برای تهیه سوسیس آلمانی براتوورست در روش دوم، می توانید از شیر خشک بهره ببرید تا طعم آن کاملا بازاری گردد. مواد لازم برای تهیه این نوع سوسیس آلمانی عبارتند از:
- گوشت چرخ نموده گوساله با 30 درصد چربی، 560 گرم
- نمک نصف قاشق غذاخوری
- پودر فلفل سفید نصف قاشق چایخوری
- پودر مرزنجوش یک سوم قاشق چایخوری
- پودر زیره سیاه یک پنس
- پودر جوز هندی نصف قاشق چایخوری
- زنجبیل تازه له شده یک سوم قاشق چایخوری
- شیر سرد ¼ پیمانه
- نصف یک تخم مرغ زده شده
- شیرخشک بدون چربی ¼ پیمانه
طرز تهیه سوسیس آلمانی با شیرخشک
ابتدا در یک کاسه مناسب ادویه ها، شیر و تخم مرغ را به خوبی مخلوط کنید؛ سپس در این مرحله گوشت چرخ نموده را به مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند. بعد از یکدست شدن مواد، شیرخشک را به آن اضافه کنید تا مواد گوشتی ما منسجم گردد و بعد آن را در یخچال قرار دهید. در نهایت مانند مرحله قبل مواد را داخل سلفون یا پلاستیک مخصوص ریخته و درون بخار آب جوش به مدت 30 تا 45 دقیقه قرار دهید تا مواد به خوبی بپزد. در نهایت سوسیس شما آماده است و می توانید از آن لذت ببرید.
منبع: پیام دلتا