سس مایونز فوری در یک دقیقه ، 2 رسپی مایونز با تخم مرغ و رژیمی
به گزارش مجله پیوند، سس مایونز فوری را سه سوته و با چند ماده اولیه در دسترس به راحتی در خانه می توانید تهیه کنید. در این مقاله از در به آموزش طرز تهیه سس مایونز فوری در یک دقیقه با تخم مرغ و بدون تخم مرغ به روش کارخانه ای می پردازیم و نکات مهم در تهیه سس مایونز فوری با تخم مرغ و رژیمی به عنوان یک را با شما در میان خواهیم گذاشت.
مواد لازم برای تهیه سس مایونز بدون تخم مرغ (روش اول)
مواد اولیه | مقدار مورد احتیاج |
شیر | 200 میلی لیتر |
روغن مایع | 400 میلی لیتر |
شکر | 2 قاشق غذاخوری |
نمک | 1 قاشق چای خوری |
آبلیمو | 2 قاشق غذاخوری |
سس خردل | 2 قاشق غذاخوری |
مدت زمان لازم برای تهیه سس مایونز فوری بدون تخم مرغ: 1 دقیقه
مراحل طرز تهیه سس مایونز فوری و رژیمی در یک دقیقه
سس مایونز خانگی را به صورت فوری و بدون تخم مرغ با همزن برقی یا گوشتکوب برقی نیز می توانید به سادگی در خانه تهیه کنید. برای تهیه سس مایونز فوری و یک دقیقه ای بدون تخم مرغ مطابق مراحل زیر پیش بروید.
مرحله اول: شیر را در دمای محیط قرار دهید
در ابتدا و پیش از آغاز به تهیه سس مایونز خانگی شیر را از یخچال بیرون بیاورید و اجازه دهید در دمای محیط باقی بماند تا کاملا با آن هم دما گردد. سپس به سراغ مراحل بعدی بروید.
شما می توانید برای تهیه شیر به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله دوم: شیر، شکر، آبلیمو، نمک و سس خردل را مخلوط کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه سس مایونز فوری بدون تخم مرغ در خانه، مقدار لازم از شیر، شکر، آبلیمو، نمک و سس خردل () را در یک ظرف بریزید و با گوشتکوب برقی یا همزن برقی هم بزنید تا همه مواد یکدست شوند.
شما می توانید برای تهیه آبلیمو و سس خردل به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله سوم: روغن مایع را اضافه کنید
روغن مایع را به تدریج به مخلوط به دست آمده اضافه کنید و هم بزنید. هم زدن را تا جایی ادامه دهید که سس مایونز به غلظت برسد و سفت گردد. به محض اینکه سس مایونز به غلظت مناسب رسید هم زدن را متوقف کنید تا مایونز به روغن نیفتد.
مرحله آخر: سس مایونز بدون تخم مرغ را نگهداری و بهره ببرید
سس مایونز در یک دقیقه بدون تخم مرغ آماده است. آن را در یک ظرف تمیز و درب دار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
مواد لازم در تهیه سس مایونز فوری با تخم مرغ (روش دوم)
مواد اولیه | مقدار مورد احتیاج |
تخم مرغ | 2 عدد |
سرکه سفید | 1/3 لیوان فرانسوی دسته دار |
شکر | 1 قاشق غذاخوری |
نمک | 1 قاشق چای خوری |
روغن مایع | نیم لیتر |
مدت زمان لازم جهت آماده سازی و تهیه سس فوری مایونز: 5 دقیقه
مراحل طرز تهیه سس مایونز فوری با مخلوط کن
سس مایونز فوری را در 5 دقیقه در خانه تهیه کنید و با خیال راحت از بهداشتی بودن و سلامت آن در سرو انواع ساندویچ ها و مثل یا و … بهره ببرید.
مرحله اول: مواد یخچالی را در دمای محیط قرار دهید
در اولین مرحله در طرز تهیه سس مایونز فوری مواد یخچالی که شامل تخم مرغ است را از یخچال بیرون بیاورید و اجازه دهید تا با دمای محیط هم دما گردد.
شما می توانید برای تهیه تخم مرغ به صورت و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله دوم: تخم مرغ، سرکه سفید، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید
در ادامه همه مواد اولیه به جز روغن را باید با هم مخلوط کنید. برای درست کردن سس مایونز فوری با مخلوط کن دو عدد تخم مرغ، 1/3 لیوان دسته دار فرانسوی سرکه سفید به علاوه یک قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق چای خوری نمک را در مخلوط کن بریزید.
مخلوط کن را روشن و همه مواد را در حد مخلوط شدن هم بزنید. برای ترکیب مواد می توانید از گوشتکوب برقی نیز بهره ببرید.
شما می توانید برای تهیه سرکه سفید، شکر و نمک به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله سوم: روغن مایع را اضافه کنید
در ادامه تهیه سس مایونز خانگی به موادی که از قبل مخلوط کردید به تدریج روغن مایع را اضافه کنید و مجددا همه مواد را با یکدیگر هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد. این مرحله احتیاج به هم زدن زیاد ندارید، به محض اینکه سس مایونز خانگی شما غلیظ شد دستگاه مخلوط کن را خاموش کنید تا سس مایونز به روغن نیفتند.
شما می توانید برای تهیه روغن مایع به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله آخر: سس مایونز فوری را بهره ببرید
سس مایونز سفت و بازاری شما به همین راحتی آماده است. سس را در یک ظرف شیشه دار درب دار خشک و تمیز بریزید و حتما در یخچال نگهداری کنید.
شما می توانید انواع را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.
نکات مهم در طرز تهیه سس مایونز فوری در خانه
- برای مخلوط کردن مواد سس مایونز از یک ظرف بلند و با عمق زیاد بهره ببرید که مواد هنگام هم زدن به بیرون از ظرف نپاشد.
- سس مایونز خانگی را حتما در یک ظرف ترجیحا شیشه ای خشک و تمیز بریزید و مطمئن باشید درب آن کاملا کیپ می گردد.
- سس مایونز فوری را به مدت یک هفته می توانید در یخچال نگهداری و از آن بهره ببرید.
- از آنجایی که سس مایونز خانگی ماندگار زیادی ندارد، هر بار در حجم کم آن را تهیه و بهره ببرید.
- قبل از آغاز به تهیه سس مایونز حتما اجازه دهید تا مواد اولیه به دمای محیط برسند. اگر مواد اولیه سرد باشند به سختی به غلظت می رسند.
- هم زدن مواد را باید تا جایی ادامه دهید که سس به غلظت برسد. بلافاصله بعد از آن هم زدن را متوقف کنید تا سس مایونز به روغن نیفتد.
- برای آنکه یک سس مایونز گیاهی و فوری داشته باشید می توانید از شیر سویا در تهیه آن بهره ببرید.
- برای تهیه یک سس مایونز رژیمی و فوری می توانید نمک و شکر را از مواد اولیه سس حذف کنید.
- آبلیمو و سرکه به دلیل اسیدی بودن طعم سس مایونز را متعادل می نماید. به دلخواه خود می توانید از هر کدامشان در تهیه این سس خانگی بهره ببرید.
- از سرکه سیب (طرز تهیه سرکه سیب) نیز می توانید در تهیه سس بهره ببرید.
- بهتر است از سرکه قرمز در طرز تهیه سس فوری استفاده نکنید، چون سرکه قرمز رنگ سس را عوض می نماید.
- سس مایونز بدون خردل نیز قابل تهیه است. می توانید سس خردل را از ترکیب مواد اولیه این سس حذف کنید. خردل فقط به ماندگاری بیشتر سس مایونز یاری می نماید.
- به جای سس خردل از 1 قاشق چای خوری پودر خردل نیز می توانید بهره ببرید.
- روغن را حتما به تدریج به دیگر مواد اضافه کنید و هم بزنید تا سس به غلظت برسد. هر زمان که سس به غلظت رسید دیگر روغن را اضافه نکنید.
- برای تهیه سس مایونز در خانه احتیاجی به جدا کردن زرده و سفیده تخم مرغ از یکدیگر نیست و از تخم مرغ کامل در تهیه این سس بهره ببرید.
- مواد سس مایونز را زیاد هم نزنید. این کار باعث می گردد روغن از دیگر اجزای سس جدا گردد و سس مایونز به روغن بیفتد.
- برای اینکه طعم سس مایونز فوری که درست می کنید شبیه سس های مایونز کارخانه ای و بازاری گردد می توانید مقداری نشاسته به مایه سس اضافه کنید.
بیشتر بخوانید:
فوت و فن های خوشمزه شدن سس مایونز فوری و سه سوته
بهتر است از چه روغنی در تهیه سس مایونز خانگی استفاده گردد؟
از روغن زیتون یا روغن کنجد می توانید در تهیه این سس بهره ببرید اما این روغن ها حجم کافی را به سس نمی دهند. روغن مایع آفتابگردان یا روغن کانولا که روغن های سبکی هستند برترین نوع روغن برای تهیه سس مایونز فوری هستند.
تهیه سس مایونز با ماست هم خوشمزه است؟
برای تهیه سس مایونز فوری با ماست، ماست را با سس خردل، آبلیمو و نمک در یک کاسه بریزید و آنها را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس مقداری روغن مایع را به تدریج اضافه کنید و تا زمان به غلظت رسیدن سس مخلوط کردن آنها را ادامه دهید.
چرا سس مایونز روغن میندازه؟
مواد سس مایونز را زیاد هم نزنید. این کار باعث می گردد روغن از دیگر اجزای سس جدا گردد و سس مایونز به روغن بیفتد.
چرا سس مایونز شل می گردد؟
دلیل رقیق شدن سس مایونز خانگی اضافه کردن بیش از مقدار سرکه یا روغن مایع به سس مایونز است. نسبت های گفته شده را رعایت کنید تا سس مایونز سفت مثل سس های مایونز کارخانه ای داشته باشید.
منبع: افق کوروش