دمنوش گیاهی فوق العاده که حساسیت خوراکی را از شما دور می نماید

به گزارش مجله پیوند، دمنوش های گیاهی دارای اثر های درمانی فوق العاده ای برای یاری به حفظ سلامت افراد و مقابله با بعضی بیماری ها هستند.

دمنوش گیاهی فوق العاده که حساسیت خوراکی را از شما دور می نماید

به گزارش خبرنگار کارشناسان در جدیدترین مطالعه های خود دریافتند مصرف روزانه چای سبزمی تواند سبب کاهش آلرژی در افراد مبتلا به حساسیت غذایی گردد.

در این روز ها که همه گیری ویروس کرونا دربسیاری از کشور های جهان به وجود آمده است، افرادی که سابقه ابتلا به انواع بیماری های زمینه ای را دارند باید توجه ویژه ای به شرایط سلامت خود داشته باشند.

کارشناسان در جدیدترین مطالعه های خود دریافتند حدود 40 درصد از چای سبز از نوعی باکتری به نام Flavonifractor plautii به اختصار FP تشکیل شده است.

این باکتری دارای اثر های درمانی مختلف و منحصربه فرد بر سلامت بدن از جمله کاهش فشارخون و یاری به تنظیم وزن بدن است.

بنا بر جدیدترین مطالعه ها، نوشیدن یک فنجان چای سبز روزانه می تواند سبب برطرف حساسیت غذایی در افراد گردد. چای سبز حاوی مقدار فراوان آنتی اکسیدان است که با دگرگون کردن سیستم ایمنی بدن سبب جلوگیری از بروز واکنش آلرژیک در زمان مصرف مواد خوراکی و آشامیدنی می گردد.

چای سبز از گیاه Camellia sinensis به دست می آید و به برگ های چای که فرآوری نشده اند گفته می گردد. ریشه مصرف چای سبز در خاور دور به 5000 سال می رسد.

تفاوت چای سبز و چای سیاه در فرآیند فراوری آنهاست. چای سیاه تحت تخمیر قرار می گیرد تا رنگ و طعم آن دگرگون گردد درحالی که چای سبز بدون فرآوری باقی می ماند و رنگ آن حفظ می گردد.

ویروس کرونا؛ علت افزایش جوش های صورت در روز های کرونایی

چای سبز در مناطق کوهستانی شرق آسیا پرورش پیدا می نماید. امروزه انواع چای سبز در جهان را داریم که شامل Sencha چای محبوب اهالی کشورژاپن است. چای دیگر نام Matcha نام دارد که دارای میزان کلروفیل بالایی است.

امروزه چای سبز به صورت برگ تازه یا چای کیسه ای در کشور های مختلف جهان صرف می گردد و برای بهبود طعم آن را در ترکیب با مواد خوراکی، چون لیمو، لیموترش و یا زنجبیل آماده و مصرف می نمایند.

مطالعه های فراوانی درباره اثر های مصرف چای سبز بر سلامت انسان اجرا شده است. از جمله خواص چای سبز می توان به کاهش خطر ابتلا به سرطان و جلوگیری از پیری پوست و پیری سلول های بدن اشاره نمود.

از دیگر مزایای نوشیدن چای سبز، یاری به بهبود عملکرد مغز، کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی، برطرف کم آبی و جلوگیری از ایجاد التهاب دربدن، جلوگیری از بروز آلزایمر و زوال عقل گردد.

چای سبز به طور کلی دارای کافئین است، در نتیجه اگر جزو افراد دچار حساسیت به کافئین هستید پیش از مصرف این ماده خوراکی با پزشک خود مشاوره انجام کنید، بعضی افراد نیز به چای سبز حساسیت دارند که توصیه می گردد با نظارت پزشک از دمنوش گیاهی دیگری که دارای خواص درمانی است برای یاری به بهبود سلامت خود بهره گیرند.

نوشیدن چای سبز شب ها می تواند سبب افزایش سطح هوشیاری و مشکل در خواب در افراد گردد به همین دلیل کارشناسان توصیه می نمایند افراد صبح ها چای سبز بنوشند.

بنا برمطالعه های اجرا شده نوشیدن چای سبز می تواند خطر ابتلا به سرطان سینه در بانوان را بین 20 تا 30 درصد کاهش دهد. همچنین مردانی که چای سبز به طور روزانه مصرف می نمایند کمتر از دیگران به بیماری سرطان پروستات مبتلا می شوند.

بیماری پارکینسون یکی دیگر از بیماری هایی است که مصرف چای سبز در کنترل و پیشگیری از آن اثر گذار است. بیماری پارکینسون در اثر مرگ نورون های فراوری نماینده دوپامین در مغز ایجاد می گردد و چای سبز می تواند از نابودی این دسته از سلول های مغزی جلوگیری کند.

افرادی که دچارمشکل عفونت و خونریزی لثه هستند هم می توانند از چای سبز و اثر های درمانی آن برای برطرف بوی بدن دهان و کاهش عفونت لثه استفاده نمایند.

منبع:Dailymail

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 17 خرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: lordlinks.ir شناسه مطلب: 415

به "دمنوش گیاهی فوق العاده که حساسیت خوراکی را از شما دور می نماید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دمنوش گیاهی فوق العاده که حساسیت خوراکی را از شما دور می نماید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید