طرز تهیه دیپ آووکادو مکزیکی؛ یک پیش غذای لوکس و مجلسی

به گزارش مجله پیوند، امروز تنها با چند عدد آووکادو می خواهیم یک پیش غذای بسیار ساده اما فوق العاده لوکس را به راحتی و به سرعت در خانه به شما آموزش دهیم. شک نداشته باشید که دیپ آووکادو مکزیکی به میز مهمانی تان رنگ متفاوتی خواهد بخشید. این خوراک که نوعی دیپ محسوب می گردد و نام اصلی آن گوآکاموله به معنی سس آووکادو است یکی از دوست داشتنی ترین غذاهای مکزیکی است که در نقاط مختلف جهان متناسب با ذائقه و سلیقه افراد تهیه می گردد.

طرز تهیه دیپ آووکادو مکزیکی؛ یک پیش غذای لوکس و مجلسی

شما هم می توانید با هنر آشپزی خود مطابق دستور زیر که یکی از برترین و ساده ترین روش ها است فقط با داشتن چند عدد آووکادو و موادی که در هر آشپزخانه ای یافت می گردد این خوراک را آماده کنید و همه را با طعم بی نظیرش شگفت زده کنید. دیپ آووکادو مکزیکی را می توانید در کنار نان تست به عنوان یک عصرانه لوکس یا در کنار غذاهای مختلف به عنوان پیش غذا یا فینگر فود سرو کنید. از قلم نیاندازید که نکات و فوت و فن های تهیه این دیپ بسیار مهم هستند بنابراین از آن ها چشم پوشی نکنید.

مواد لازم برای تهیه دیپ آووکادو مکزیکی

  • آووکادو رسیده و نرم سه عدد
  • لیمو ترش یک عدد
  • نمک یک قاشق چای خوری
  • پیاز خرد شده نصف فنجان
  • سه قاشق غذاخوری برگ گشنیز تازه خرد شده
  • گوجه فرنگی میانه (خرد شده) دو عدد
  • سیر خرد شده یک قاشق چای خوری
  • فلفل قرمز (اختیاری) یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه دیپ آووکادو مکزیکی خوشمزه ؛ یک غذای لوکس و مجلسی

مرحله اول

آووکادو یکی از میوه های پرخاصیت و خوشمزه ای است که دارای ارزش غذایی بالایی بوده و لقب سوپر فود را به خود اختصاص داده است. این میوه برای درمان کلسترول بسیار موثر است و بعلاوه مصرف آن در رژیم غذایی کتوژنیک توصیه می گردد. دیپ آووکادوی مکزیکی یکی از قدیمی ترین و محبوب ترین غذاهایی است که می توانید با این میوه بی نظیر تهیه و نوش جان کنید.

برای این کار ابتدا یک کاسه میانه بردارید. گوشت آووکادو را به تکه های کوچک تر خرد کنید. تکه های آووکادو را داخل کاسه بریزید و با یک چنگال آن ها را له کنید. آب یک عدد لیمو ترش را بگیرید و به مواد داخل کاسه اضافه کنید. مقداری نمک نیز اضافه کنید.

مرحله دوم

یک پیاز کوچک را پوست بکنید و به صورت نگینی ریز خرد کنید.. چند برگ گشنیز تازه را خرد کنید. گوجه فرنگی را نیز بشویید و ریز خرد کنید. اکنون نصف فنجان پیاز خرد شده، سه قاشق غذاخوری برگ گشنیز خرد شده، گوجه فرنگی خرد شده و یک قاشق چای خوری سیر خرد شده را به کاسه اضافه کنید و مخلوط کنید. به مقدار دلخواه فلفل قرمز اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید. دیپ آووکادو مکزیکی شما آماده است. می توانید آن را در کنار چیپس یا ساندویچ های مختلف سرو کنید. نوش جان!

نکات تهیه دیپ آووکادوی مکزیکی

  • برای بریدن آووکادو بهتر است ابتدا با یک چاقو تیز آن را به دو نیم تقسیم کنید سپس چاقو را با یک ضربه وارد هسته آن کنید و با کمی حرکت دادن چاقو هسته را از گوشت آووکادو خارج کنید. سپس با استفاده از یک قاشق گوشت آووکادو را خارج کنید.
  • برای این که تندی پیاز در دیپ آووکادو حس نگردد بهتر است پیاز را پس از خرد کردن با آب سرد بشویید.
  • بهتر است دیپ آووکادو را پس از تهیه حدود یک ساعت داخل یخچال قرار دهید و به صورت سرد سرو کنید.
منبع: کتاب کاله
انتشار: 17 شهریور 1401 بروزرسانی: 17 شهریور 1401 گردآورنده: lordlinks.ir شناسه مطلب: 1585

به "طرز تهیه دیپ آووکادو مکزیکی؛ یک پیش غذای لوکس و مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دیپ آووکادو مکزیکی؛ یک پیش غذای لوکس و مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید