طرز تهیه ژیگو؛ یک غذای فرانسوی خوشمزه

به گزارش مجله پیوند، در این مطلب دستورالعمل تهیه یک خوراک مقوی و مجلسی را به شما عزیزان آموزش داده ایم. ژیگو یک غذای گوشتی فرانسوی است که معمولا در ایران از ران و سردست گوسفند تهیه می شود البته از گوشت گوساله هم می توانید استفاده کنید.

طرز تهیه ژیگو؛ یک غذای فرانسوی خوشمزه

ژیگو یک غذای گوشتی فرانسوی است که معمولا در ایران از ران و سردست گوسفند تهیه می شود البته از گوشت گوساله هم می توانید استفاده کنید.

مواد لازم:

ران یا دست گوسفند - به اندازه لازم

سیر - یک بوته

ادویه نمک، فلفل و زردچوبه - به اندازه لازم

ساقه کرفس - دو تا سه عدد

پیاز بزرگ - یک تا دو عدد

رب گوجه فرنگی - دو تا سه قاشق غذاخوری

مواد لازم سس سیر

سیر- 6 حبه

پیاز خردشده - یک عدد

ترشی سیر - به اندازه لازم

ادویه و زعفران - کمی

روغن - به اندازه لازم

طرز تهیه:

چربی های ران گوسفند یا یک سردست را گرفته و با نوک چاقو حفره هایی را هر دو طرف سوراخ هایی ایجاد می کنیم. سپس در داخل حفره ها حبه های سیر قرار می دهیم. در داخل تابه ای بزرگ کمی روغن ریخته و ران گوسفند را کمی سرتفت داده تا حفره ها بسته شده و مانع بیرون زدن حبه های سیربشود.

در این فاصله فر را با حرارت 175 درجه سانتی گراد روشن می کنیم و می گذاریم داغ شود. یک ظرف مناسب فر که به مقدار ران گوسفند هم باشد برمی داریم و آن را درون ظرف قرار می دهیم، سپس چند حبه سیر، چند تکه ساقه کرفس، یک پیاز خلالی، کمی رب، نمک، فلفل زردچوبه مخلوط روی ران گوسفند می ریزیم و یک لیوان آب داغ هم اضافه می کنیم، سپس ظرف را با فویل آلومینیم می پوشانیم و بعد از آن داخل فر قرار می دهیم. در این فاصله چند بار ژیگو را را زیر و رو می کنیم تا هر دوطرف خوب پخته و رنگ بگیرد.

روش تهیه سس گارلیک:

در این فاصله سس گارلیک (سس سیر) را آماده می کنیم، به این صورت که کمی پیاز را نگینی ریز می کنیم و با کمی روغن و سیر ریز شده سرتفت می دهیم و رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم ودر ادامه نمک، فلفل قرمز، زردچوبه و کمی زعفران حل شده در آب جوش را اضافه می کنیم. سپس اندازهی ترشی سیر سنتی را برمی داریم و سرکه آن را به سس اضافه و همچنین حبه های ترشی را هم تکه تکه می کنیم، به طوری که در سس رویت شود. بعد از غلیظ شدن زمانی که ژیگو پخت و در ظرف مد نظرمان قرار دادیم، روی آن را سس گارلیک (سس سیر) می ریزیم و سرو می کنیم. این غذا یک غذای مکمل در مهمانی ها می باشد و معمولا یک ران سه کیلویی را برای 15 نفر محاسبه می کنیم و سرو آن باید حتما از طریق یک آشپز صورت بگیرد.

خراسان

منبع: گردشبان
انتشار: 22 مرداد 1400 بروزرسانی: 22 مرداد 1400 گردآورنده: lordlinks.ir شناسه مطلب: 1214

به "طرز تهیه ژیگو؛ یک غذای فرانسوی خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ژیگو؛ یک غذای فرانسوی خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید