طرز تهیه حلیم در خانه؛ برای روزهای خنک پاییزی
به گزارش مجله پیوند، حلیم هرچند غذای سختی است اما کافی است یک بار تجربه اش کنیم تا لذت ببریم.

مواد لازم برای تهیه حلیم:
- گندم (ترجیحا پوست کنده): 500 گرم
- گوشت (ترجیحا بوقلمون): 300گرم
- آب: به میزان لازم
- نمک: به میزان لازم (خیلی کم)
- روغن حیوانی یا کره آب شده: به میزان لازم
- شکر و دارچین: به میزان لازم برای تزیینات
طرز تهیه و دستور پخت حلیم:
1. اولین کاری که باید بکنیم خیس دادن گندم هست. گندم پوست کنده در همه سوپر مارکت ها موجود است ولی اگر در دسترستان نیست می تونید از گندم با پوست بهره ببرید و در مراحل پختن که پوست انداخت آن را از ظرف خارج کنیم.
2. گندم را چند ساعتی خیس می کنیم. بعد آن را با گوشت و یکی دو لیتر آب در قابلمه روی حرارت می گذاریم و بعد از جوشیدن می گذاریم روی حرارت ملایم کامل بپزد.
3. حداقل سه ساعت زمان لازم دارد تا بپزد. البته گوشت که نیم پز شد نمک را هم اضافه می کنیم. در حین پخت هم باید هر از گاهی هم بزنیم . آنقدر هم زدن را ادامه می دهیم که وقتی کاملا پخت به شکل پوره در آمده باشد. البته اگر مخلوط کن برقی دارید به راحتی می تونید صاف و یکدست کنید.
4. زمان کشیدن هم با کره و دارچین و شکر تزیینش می کنیم.
منبع: ایرنا زندگی