میگو پلو یکی از محبوب ترین غذاها بین ایرانی هاست ، همه فوت و فن تهیه یک میگو پلوی خوشمزه

به گزارش مجله پیوند، غذاهای دریایی از دیگر غذاهای نسبتا پرطرفدار بین ایرانی هاست که بعضی از آنها در شمال و بیشتر آنها در جنوب کشور تهیه و صرف می گردد.

میگو پلو یکی از محبوب ترین غذاها بین ایرانی هاست ، همه فوت و فن تهیه یک میگو پلوی خوشمزه

وقتی میهمان جنوبی های خونگرم می شوید احتمال اینکه یکی از غذاهایی که برایتان تهیه می نمایند یکی از انواع میگو پلوهاست که در هر شهر و استان بستگی به نوع ذائقه خودشان هنگام تهیه این خوردنی مقوی و خوشمزه سلایق مختلفی به خرج می دهند.

مواد لازم:

- دو پیمانه برنج پخته

- یک دوم پیمانه میگوی ریز، آب پز شده

- یک عدد تخم مرغ

- چهار عدد لوبیا سبز پخته، خردشده

- سه قاشق سوپ خوری گوجه فرنگی ریز خرد شده، به صورت نگینی

- سه قاشق سوپ خوری پیاز ریز خرد شده، به صورت نگینی

- سه قاشق سوپ خوری روغن مایع

طرز تهیه:

روغن را در تابه ای داغ کنید. میگو را در آن بریزید. به مدت یک تا دو دقیقه تفت دهید. سپس تخم مرغ را در تابه بریزید و سریع هم بزنید. پس از سرخ شدن تخم مرغ، لوبیاسبز، گوجه فرنگی، پیاز و برنج را اضافه کنید و خوب هم بزنید. چند دقیقه تفت دهید تا همه مواد خوب مخلوط و داغ شوند. غذا را در ظرف مناسب بریزید و با سبزی های تازه تزیین و سرو کنید.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 25 اردیبهشت 1402 بروزرسانی: 25 اردیبهشت 1402 گردآورنده: lordlinks.ir شناسه مطلب: 1696

به "میگو پلو یکی از محبوب ترین غذاها بین ایرانی هاست ، همه فوت و فن تهیه یک میگو پلوی خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "میگو پلو یکی از محبوب ترین غذاها بین ایرانی هاست ، همه فوت و فن تهیه یک میگو پلوی خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید