میگو پلو یکی از محبوب ترین غذاها بین ایرانی هاست ، همه فوت و فن تهیه یک میگو پلوی خوشمزه
به گزارش مجله پیوند، غذاهای دریایی از دیگر غذاهای نسبتا پرطرفدار بین ایرانی هاست که بعضی از آنها در شمال و بیشتر آنها در جنوب کشور تهیه و صرف می گردد.
وقتی میهمان جنوبی های خونگرم می شوید احتمال اینکه یکی از غذاهایی که برایتان تهیه می نمایند یکی از انواع میگو پلوهاست که در هر شهر و استان بستگی به نوع ذائقه خودشان هنگام تهیه این خوردنی مقوی و خوشمزه سلایق مختلفی به خرج می دهند.
مواد لازم:
- دو پیمانه برنج پخته
- یک دوم پیمانه میگوی ریز، آب پز شده
- یک عدد تخم مرغ
- چهار عدد لوبیا سبز پخته، خردشده
- سه قاشق سوپ خوری گوجه فرنگی ریز خرد شده، به صورت نگینی
- سه قاشق سوپ خوری پیاز ریز خرد شده، به صورت نگینی
- سه قاشق سوپ خوری روغن مایع
طرز تهیه:
روغن را در تابه ای داغ کنید. میگو را در آن بریزید. به مدت یک تا دو دقیقه تفت دهید. سپس تخم مرغ را در تابه بریزید و سریع هم بزنید. پس از سرخ شدن تخم مرغ، لوبیاسبز، گوجه فرنگی، پیاز و برنج را اضافه کنید و خوب هم بزنید. چند دقیقه تفت دهید تا همه مواد خوب مخلوط و داغ شوند. غذا را در ظرف مناسب بریزید و با سبزی های تازه تزیین و سرو کنید.
منبع: همشهری آنلاین