چگونه یارمه پلو درست کنیم؟
به گزارش مجله پیوند، در این مطلب دستوالعمل تهیه یارمه پلو را به شما عزیزان آموزش داده ایم.
به گزارش ، یارمه پلو از غذا های سنتی استان قم است. یارمه پلو از غذا های گیاهی و محلی و قدیمی ایرانی است این غذای سالم میتواند از غذا های مناسب برای افرادی باشد که در رژیم غذای خود از پروتیئن های حیوانی استفاده نمیکنند همچنین به دلیل داشتن ماش در دستور این غذا و دارا بودن مقدار قابل توجهی ویتامین A و D میتواند وعده مناسبی برای زنان باردار به حساب بیایید.
گندم پوست کنده (یارمه): نصف پیمانه
ماش: 1 پیمانه
پیاز متوسط: 1 عدد
برنج: 2 پیمانه
فلفل: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
گندم را از قبل پخته و پوست می گیریم.
سپس گندم را به همراه ماش می گذاریم تا خوب پخته گردد.
پیاز تفت داده شده، فلفل، نمک، زردچوبه و برنج را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا خوب دم بکشد.
منبع: غذالند
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان