کیک عسل و گردوی یونانی

به گزارش مجله پیوند، در گزارش زیر طرز تهیه کیک عسل و گردوی یونانی را به شما آموزش می دهیم.

کیک عسل و گردوی یونانی

سفر با تور یونان را از دست ندهید و از نزدیک با سرزمین اسطوره های باستانی آشنا شوید و شهرهای سانتورینی، آتن و میکونوس را ببینید.

به گزارش،امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک عسل و گردوی یونانی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

آرد 200 گرم

نشاسته ذرت 50 گرم

تخم مرغ 3 عدد

ماست یونانی 200 گرم

روغن مایع 100 ml

شکر 60 گرم

عسل 100 گرم

گردو 50 گرم

بیکینگ پودر 2 ق چ

نمک 1 پینچ

وانیل مایع 1 ق چ

  • طرز تهیه سیب زمینی با ادویه مخصوص به سبک هندی

تخم مرغ ها و وانیل را با شکر زده که کرم و کشدار گردد.

بترتیب عسل و ماست و روغن را اضافه و هرکدام را کمی هم زده و مایه را یکدست کنید. (ماست را میشه با شیر جایگزین کرد.)

آرد و بیکینگ پودر و نمک و نشاسته را مخلوط و روی مواد قبلی الک نموده و با دور کند همزن و یا لیسک فقط در حد مخلوط شدن هم زده، ولی زیادی نزنید.

گردو را شسته و خشک و خرد نموده و با یک ق چ آرد آغشته کنید و با لیسک به مایه کیک بیفزایید. گردوی بیشتر هم میگردد.

قالب گرد 24 سانتیمتری را با کره چرب و آرد پاشی کنید و آرد اضافه را بتکانید.

مایه کیک را در قالب ریخته و رویش تکه های گردوی اضافه چیده و در فر از قبل گرم 180 درجه سانتیگراد بمدت تقریبی 40 دقیقه بپزید.

کیک بعد از فر چند دقیقه درقالب بماند و بعد درآورده و روی شبکه فلزی خنک گردد.

منبع:deser-hamejoore

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 12 مرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: lordlinks.ir شناسه مطلب: 493

به "کیک عسل و گردوی یونانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کیک عسل و گردوی یونانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید