کیک عسل و گردوی یونانی
به گزارش مجله پیوند، در گزارش زیر طرز تهیه کیک عسل و گردوی یونانی را به شما آموزش می دهیم.
سفر با تور یونان را از دست ندهید و از نزدیک با سرزمین اسطوره های باستانی آشنا شوید و شهرهای سانتورینی، آتن و میکونوس را ببینید.
به گزارش،امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک عسل و گردوی یونانی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
آرد 200 گرم
نشاسته ذرت 50 گرم
تخم مرغ 3 عدد
ماست یونانی 200 گرم
روغن مایع 100 ml
شکر 60 گرم
عسل 100 گرم
گردو 50 گرم
بیکینگ پودر 2 ق چ
نمک 1 پینچ
وانیل مایع 1 ق چ
- طرز تهیه سیب زمینی با ادویه مخصوص به سبک هندی
تخم مرغ ها و وانیل را با شکر زده که کرم و کشدار گردد.
بترتیب عسل و ماست و روغن را اضافه و هرکدام را کمی هم زده و مایه را یکدست کنید. (ماست را میشه با شیر جایگزین کرد.)
آرد و بیکینگ پودر و نمک و نشاسته را مخلوط و روی مواد قبلی الک نموده و با دور کند همزن و یا لیسک فقط در حد مخلوط شدن هم زده، ولی زیادی نزنید.
گردو را شسته و خشک و خرد نموده و با یک ق چ آرد آغشته کنید و با لیسک به مایه کیک بیفزایید. گردوی بیشتر هم میگردد.
قالب گرد 24 سانتیمتری را با کره چرب و آرد پاشی کنید و آرد اضافه را بتکانید.
مایه کیک را در قالب ریخته و رویش تکه های گردوی اضافه چیده و در فر از قبل گرم 180 درجه سانتیگراد بمدت تقریبی 40 دقیقه بپزید.
کیک بعد از فر چند دقیقه درقالب بماند و بعد درآورده و روی شبکه فلزی خنک گردد.
منبع:deser-hamejoore
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان