2 طرز تهیه خورش گلابی خوشمزه
به گزارش مجله پیوند، اگر از هواداران غذاهای شیرین هستید، باید طرز تهیه خورش گلابی را یاد بگیرید. شیرینی دلچسب گلابی، خورش شما را چند برابر خوشمزه تر می نماید. با رسیدن فصل پاییز، فصل گلابی تازه می رسد و شما می توانید خوشمزه ترین غذای خانگی با گلابی را درست کنید.
صرف نظر از فصل، یادگرفتن طرز تهیه خورش گلابی برای یک وعده غذایی در آخر هفته یا یک غذای نو در مهمانی، حتما به کار شما می آید. شاید در ابتدا به این فکر کنید که اضافه کردن گلابی به خورش کمی عجیب است؛ اما باور کنید این غذا به یکی از دستورالعمل های مورد علاقه شما برای وعده غذایی تبدیل خواهد شد.
در ادامه مطالب دستور پخت خورش گلابی مجلسی و طرز تهیه خورش گلابی به روشی ساده آورده شده است. اگر به پخت این خورش دلچسب علاقه مند شدید، تا انتها مطلب ما را همراهی کنید.
مواد لازم در طرز تهیه خورش گلابی با مرغ
- 4 عدد ران مرغ
- ¼ قاشق چای خوری نمک
- ¼ قاشق چا ی خوری فلفل سیاه
- 2 عدد گلابی
- 2 عدد هویج میانه خردشده
- ½ لیوان آب مرغ
- 2 قاشق غذاخوری سرکه سیب
- برنج 4 پیمانع
اطلاعات غذایی
- سرو: 4 نفر
- زمان آماده سازی: 5 دقیقه
- زمان پخت: 35 دقیقه
- زمان کل: 40 دقیقه
- کالری: 250 کیلو کالری
مراحل پخت
- فر را در دمای 200 درجه سانتی گراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید.
- ران مرغ را با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.
- ران مرغ مزه دارشده را در یک تابه چدنی بچینید و در حرارت میانه رو به پایین روی اجاق قرار دهید.
- ران باید به مدت 10 دقیقه روی اجاق بپزد. در این مرحله به ران ها دست نزنید.
- بعد از گذشت 10 دقیقه ران مرغ باید کمی قهوه ای و پوست آن تا حدودی ترد گردد.
- ران مرغ را از ماهیتابه خارج کنید و کنار بگذارید.
- گلابی و هویج خلال شده را به ماهیتابه اضافه کنید و روی حرارت میانه 3 تا 4 دقیقه بپزید.
- آب مرغ و سرکه سیب را به ماهیتابه اضافه و از مایع آن برای جداکردن تکه های چسبیده به کف تابه بهره ببرید.
- ران های مرغ را مجددا به تابه اضافه کنید.
- ماهیتابه را در فر قرار دهید و به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که مرغ پخته گردد، صبر کنید.
- ماهیتابه را از فر خارج و ران مرغ، گلابی و هویج را همراه با برنج سرو کنید.
- در آخر می توانید کمی سس داخل ماهیتابه را روی مرغ بریزید.
دستور پخت خورش گلابی مجلسی با گوشت گاو
گوشت سرخ شده گاو با گلابی یکی از روش های طرز تهیه خورش گلابی است که شاید برای همه طعم آن خوشایند نباشد. این خورش برای افراد خاص پسند و برای آن دسته از افرادی که از طعم های نو استقبال می نمایند به شدت پیشنهاد می گردد.
چیزی که در خصوص ترکیب گوشت گاو و گلابی وجود دارد و این غذا را فراموش نشدنی می نماید، ترکیب گوشت گاو پخته شده آبدار همراه با گلابی نرم و شیرین است. قطعا باید این خورش را امتحان کنید.
مواد لازم
- نیم کیلو گوشت گاو
- نمک و فلفل به اندازه دلخواه
- 1 قاشق غذاخوری پودر سیر
- ¼ لیوان روغن
- 4 لیوان آب گوشت
- 1 لیوان سرکه
- 1 قاشق غذاخوری سس خردل
- 2 قاشق غذاخوری آویشن تازه
- 6 حبه سیر خردشده
- 2 عدد پیاز خردشده
- 2 قاشق غذاخوری کره
- 2 عدد برگ بو
- 3 عدد گلابی
- جعفری تازه برای تزئین
اطلاعات غذایی
- سرو: 6 نفر
- زمان آماده سازی: 1 ساعت
- زمان پخت:40 دقیقه
- زمان کل: 1 ساعت و 40 دقیقه
- کالری: 290 کیلو کالری
طرز تهیه خورش گلابی مجلسی
- نمک، فلفل و پودر سیر را به گوشت اضافه کنید و به مدت حداقل یک ساعت و حداکثر 24 ساعت در یخچال بگذارید تا مواد به خوبی با گوشت مخلوط شوند.
- فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
- روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت قرار دهید و گوشت گاو مرینیت شده را سرخ کنید. هر طرف را حدود 4 تا 5 دقیقه تفت دهید.
- حرارت را کم و آب گوشت، سرکه و سس خردل را اضافه کنید.
- هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند؛ سپس آویشن تازه، برگ بو، سیر، کره و پیاز را اضافه کنید و هم بزنید.
- به مدت 3 ساعت گوشت باید در فر بپزد.
- در این مرحله گلابی را اضافه کنید و اجازه دهید 30 دقیقه دیگر بماند.
- خورش گلابی آماده است و می توانید روی آن را با جعفری تزئین کنید.
نکاتی برای خوشمزه ترشدن خورش گلابی
حالا که با طرز تهیه خورش گلابی آشنا شدید بهتر است این نکات را هنگام پخت رعایت کنید:
- گلابی ها را به خورش کمی دیرتر اضافه کنید تا له نشوند.
- برای افزایش طعم ترش خورش می توانید از آبلیمو هم بهره ببرید.
- خورش گلابی احتیاج به آب زیادی ندارد و باید غلیظ باشد.
ما در این مقاله سعی کردیم دستور پخت خورش گلابی مجلسی با گوشت گاو و طرز تهیه خورش گلابی با مرغ را به روش ساده شرح دهیم. اگر شما هم روش دیگری برای طرز تهیه خورش گلابی می شناسید در پایین مقاله و قسمت نظرات به ما بگویید.
منبع: اسنپ مارکت