طرز تهیه ترشی کلم قرمز، ترشی خوش رنگ سفره ها
به گزارش مجله پیوند، یکی از ترشی های بی دردسر و در عین حال خوشمزه و خوش رنگ و لعاب، ترشی کلم قرمز است که در رستوران ها کنار کباب کوبیده و جوجه کباب زیاد دیده می گردد. از حق هم نگذریم ترشی کلم قرمز با کباب خیلی می چسبد. در ادامه، طرز تهیه ترشی کلم قرمز آموزش داده می گردد.
تهیه این ترشی در عین سادگی نکات ریزی در مراحل پخت، تهیه و نگهداری دارد. این نکات هم به تردی و خوشمزگی بیشتر و هم به رنگ و لعاب بیشتر این ترشی یاری می نماید.
مواد لازم در طرز ترشی کلم قرمز
- کلم قرمز 500 گرم
- سرکه قرمز به میزان لازم
- نمک نصف قاشق غذاخوری
طرز تهیه ترشی کلم قرمز
مرحله اول
برای آغاز تهیه ترشی کلم قرمز، برگ های کلم را جدا نموده و خوب بشویید. سپس، داخل یک آبکش بریزید تا خشک شوند. برای این که برگ های گل کلم کاملا خشک شوند، آن ها را روی دستمال خشک پهن کنید.
مرحله دوم
بعد از این که برگ ها کاملا خشک شدند، با تخته آشپزی آن ها را به صورت نوارهای باریک و یک میزان برش دهید.
مرحله سوم
یک قابلمه مناسب بردارید. گل کلم ها را داخل قابلمه بریزید و روی آن ها نمک بپاشید. با دست آن ها را مخلوط کنید تا نمک به همه جای گل کلم ها برسد. روی قابلمه را با سلفون بپوشانید و آن را حدود نیم ساعت کنار بگذارید تا استراحت کند.
مرحله چهارم
یک ظرف شیشه ای و تمیز مناسب ترشی انداختن انتخاب کنید. کلم قرمزها را داخل ظرف بریزید و سرکه قرمز را به میزان ای که یک بند انگشت روی کلم ها را بگیرد، اضافه کنید.
مرحله ششم
یک کیسه فریزر روی در ظرف قرار دهید و محکم ببندید تا هیچ هوایی وارد ظرف نگردد. ظرف را به مدت یک هفته در جای خشک و خنک به دور از نور مستقیم خورشید قرار دهید. بعد از یک هفته ترشی کلم قرمز آماده است. آن را می توانید داخل یخچال نگهداری کنید.
طرز تهیه ترشی کلم قرمز فوری
ترشی کلم قرمز را می توانید به صورت فوری هم آماده کنید؛ برای این کار سرکه و میزانی آب را روی حرارت قرار دهید. به آن ها نمک و شکر اضافه کنید. بعد از اینکه آب و سرکه به جوش آمدند، کلم قرمزها را اضافه کنید و حدود 10 دقیقه بجوشانید. حرارت را خاموش کنید. بعد از این که ترشی به دمای محیط رسید، آن را داخل ظرف شیشه ای در یخچال نگهداری کنید. بعد از خنک شدن ترشی آماده سرو است.
فوت و فن طرز تهیه ترشی کلم قرمز
- اگر دوست دارید طعم ترشی ملس گردد، به میزان یک قاشق غذاخوری سرخالی شکر داخل سرکه بریزید. بعد از این که کاملا شکر داخل سرکه حل شد، آن را روی کلم ها بریزید.
- از قلم نیاندازید که برترین ظروف برای انداختن ترشی، ظروف شیشه ای است. ترشی داخل ظرف پلاستیکی به مرور زمان مزه اش تغییر می نماید.
- ترشی کلم قرمز در اثر زیاد ماندن رنگش تغییر می نماید؛ بنابراین بهتر است آن را هربار به میزان کمی تهیه کنید.
- می توانید برای خوشرنگ تر شدن ترشی از میزانی آب لبو بهره ببرید. فقط باید آب لبو را با سرکه بجوشانید.
- اضافه کردن سبزیجاتی مثل فلفل سبزی یا سیر مزه کلم را از بین می برد.
- اگر دوست دارید در تهیه ترشی خود از سرکه سیب خانگی بهره ببرید می توانید رسپی طرز تهیه سرکه سیب خانگی را مطالعه کنید.
- اگر مایل هستید تا طرز تهیه ترشی های بیشتری را در خانه یاد بگیرید، پیشنهاد می کنیم طرز تهیه شور گل کلم را هم امتحان کنید. اگر مایل به استفاده از سرکه نیستید، طرز تهیه شور بدون سرکه جایگزین مناسبی است.
- اگر مسئله ای با طعم بامیه ندارید، ترشی بامیه یک دورچین مناسب و البته خوشمزه در کنار غذاهای ایرانی است.